Mircea Badea și Carmen Brumă vor deveni părinți

Apropo.ro / 23.10.2013, 09:57
Mircea Badea și Carmen Brumă vor deveni părinți
După 12 ani de relație, Mircea Badea și Carmen Brumă se pregătesc să devină părinți. Prezentatoarea tv este însărcinată.

Carmen Brumă este însărcinată cu Mircea Badea. Cele două vedete TV, care au o relație de peste 12 ani și despre care s-a scris că sunt căsătorite în secret, vor avea un bebeluș.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zileVremea pe apropo

E sută la sută oficial, deși nici Mircea Badea și nici Carmen Brumă n-ar vrea să se afle. Cei doi vor avea un copil, iar vestea au primit-o în urmă cu câteva zile, spun surse bine informate.

Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, și se înfofolesc bine, își acoperă fețele cu fel și fel de fulare și glugi ca să nu fie recunoscuți. Vor să fie discreți în legătură cu asta, așa cum au fost, de-a lungul vremii, și cu relația lor„, a declarat, pentru „ring”, un apropiat al cuplului Brumă-Badea.

Însărcinată pe cale naturală, despre Mircea Badea și Carmen Brumă s-a mai scris că își doresc un copil și chiar că realizatoarea de la Realitatea TV ar urma un tratament în acest scop, mai ales că se știe despre ea că este foarte atentă în ceea ce privește sănătatea.

Din ce știu, Carmen a rămas însărcinată pe cale naturală, nu ca urmare a unui tratament„, a mai afirmat sursa. Este de așteptat ca, în stilul caracteristic, Mircea și Carmen să nu recunoască faptul că vor avea un urmaș, care va veni pe lume, cel mai probabil, în iunie-iulie anul viitor. Contactată de „ring”, Carmen Brumă a declarat: „Nu am un răspuns pentru această întrebare. Când va fi cazul, se va vedea. Nu am cum să ascund asta.