Mircea Badea, supărat pe români: „Ce specie infectă!!!!!”

De: Mia Nicolescu / 05.01.2013, 12:00
Mircea Badea, supărat pe români:
Pe Mircea Badea l-au scos din minți cei care critică decizia regretatului Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat. "Cât de dement mintal să fii să crezi..."

La scurt timp după moartea lui Sergiu Nicolaescu, ideea incinerării trupului acestuia a devenit o problemă intens discutată pe toate canalele media.

Chiar dacă a fost dorința regizorului, nici măcar Arhiepiscopia București nu a avut decența de a o respecta, ci a făcut un apel către familia regizorului, pentru ca maestrul să fie înmormântat după obiceiurile creștine. 

„Incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viață să fie incinerat. Și unchiu-miu a dorit acest lucru, și el a spus că vrea tot așa ca unchiul meu. Nu dați vina pe nevastă și pe nu știu ce. Nu vă luați după bârfe”, a declarat Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, la România TV.

Mircea Badea se numără printre cei deranjați de tupeul celor care sunt de părere că Sergiu Nicolaescu ar trebui înmormântat creștinește, și nu incinerat.

Cât de bolnav mintal să fii să crezi că poți să obligi un om să plece din lumea asta cum vrei tu nu cum vrea el ?!?!?! Cât de dement să fii să ajungi să crezi că asta e treaba ta?!?!?! Ce specie infectă !!!!! Purulentă!”, a scris Mircea Badea pe Facebook, postarea primind peste 1.000 de Like-uri în mai puțin de 15 minute.

Sergiu Nicolaescu

Sâmbătă, 5 ianuarie, la ora 10:00, trupului lui Sergiu Nicolaescu va fi transportat spre crematoriul Vitan Berzești, unde urmează să fie incinerat, la ora 12:00. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.