Mircea Eremia, despre postul de prezentator: ”Este un nou capitol în viaţa mea”

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 14:31
Mircea Eremia, despre postul de prezentator: ”Este un nou capitol în viaţa mea”
Toamna aceasta vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatorii Antena Stars. Începând de astăzi, emisiunea ”Star Matinal” are o nouă echipă formată din cântăreţul Mircea Eremia, Natalia Mateuţ şi asistenta lor Zizika, un cunoscut coregraf s-a întors de curând pe plaiurile mioritice.

Mircea Eremia recunoaşte că la început de drum are multe emoţii, dar este şi foarte entuziasmat de această etapă din viaţa sa.

„Postul de prezentator este un capitol nou în viaţa mea. Mi-am dorit de mult să fac acest pas şi sunt sigur că mă voi descurca foarte bine. Pot spune că deja sunt familiarizat cu echipa Antena Stars, m-au primit mereu cu braţele deschise când am lansat melodii noi, lucru care mă va ajuta foarte mult să mă acomodez cu această nouă etapă din viaţa mea. Am emoţii, dar sunt unele constructive”, spune Mircea Eremia.

Colega lui, Natalia Mateuţ, care s-a întors dintr-o binemeritată vacanţă, este convinsă că noua echipă va deborda de energie.”Întotdeauna o schimbare vine cu o provocare pentru fiecare dintre noi. Toamna asta vine cu multe surprize pentru telespectatorii Antena Stars şi deopotrivă cei ai ”Star Matinal„. Va fi un matinal plin cu energie, voie bună şi oameni frumoşi cu poveşti interesante. Ne-am întors după o vacanţă frumoasă şi ne-am întors cu multă energie bună. Aşa că eu, Mircea Eremia şi Zizika vă aşteptăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8 dimineaţa, să fiţi alături de noi”, declară Natalia Mateuţ, care se află într-o formă de zile mari.