Mircea Lucescu nu exclude o revenire la Dinamo

De: Mirel Mircea / 11.03.2008, 10:20
Mircea Lucescu nu exclude o revenire la Dinamo
Mircea Lucescu spune ca nu este exclus sa se intoarca la Dinamo, desi intentioneaza sa-si duca la capat mandatul cu Sahtior Donetk

Mircea Lucescu spune ca nu este exclus sa se intoarca la Dinamo, desi intentioneaza sa-si duca la capat mandatul cu Sahtior Donetk, cu care are contract pana la finalul sezonului 2008/2009.

"Este parerea unui om care a crescut langa Dinamo, cu atasamentul fata de Dinamo, a unui om care a ajutat foarte mult Dinamo, pentru ca a adus inapoi la club toti oamenii care au facut ceva pentru Dinamo. Din punctul asta de vedere are o recunostinta extraordinara pentru oamenii care in copilaria lui l-au facut sa se simta un suporter total al lui Dinamo. Am aflat declaratia lui si mi-a facut placere. Inseamna ca prezenta mea acolo se simte inca prin ceea ce am facut eu acolo in trecut. E normal ca unul ca el sa se gandeasca la posibilitatea unei intoarceri. Eu vreu sa spun un singur lucru, nimic nu este exclus in viata, inclusiv posibilitatea de a reveni la Dinamo. E posibil si asta", a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu a comentat astfel afirmatiile lui Cristi Borcea, care declarase ca tehnicianul de la Sahtior are mai multe sanse de a reveni la Dinamo decat fiul sau Razvan.

Mai multe detalii in Mediafax!