Mircea Lucescu nu exclude revenirea la Dinamo

Apropo.ro / 15.12.2007, 11:47
Mircea Lucescu nu exclude revenirea la Dinamo
Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca nu exclude varianta de a prelua conducerea tehnica a formatiei Dinamo.

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, ca nu exclude varianta de a prelua conducerea tehnica a formatiei Dinamo, dupa ce isi incheie contractul cu gruparea ucraineana.

"Mie imi place in Romania, aici sunt acasa. Pe viitor este si asta o solutie", a raspuns Lucescu cand a fost intrebat daca ar accepta o oferta venita de la conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

Referindu-se la anul 2007, Mircea Lucescu spune ca a fost dezastros si ca a fost tentat sa renunte la cariera de antrenor dupa ce echipa sa a fost invinsa de Benfica Lisabona cu scorul de 2-1, in ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. "A fost un an pe care vrea sa-l uit repede. Am mai avut ani slabi in cariera dar asta pare a fi cel mai slab. A fost un an incredibil. Dupa meciul cu Benfica am dat de inteles ca vreau sa ma retrag dar contractul nu m-a lasat sa fac asta. Trebuia sa fie si clubul de acord si nu a fost", a mai spus Lucescu.