Mircea Radu a filmat cu o gâscă pentru noul proiect TV – FOTO

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 14:16
Mircea Radu a filmat cu o gâscă pentru noul proiect TV -  FOTO
Mircea Radu, Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi au filmat zilele acestea promo-urile pentru noua producţie “Ie, Românie”, pe care telespectatorii o vor putea urmări, în curând, la Antena 1.

Pentru aceste filmări, cele patru vedete – prezentatorul şi juraţii reality show-ului – au făcut o scurtă escală la Bucureşti, la Muzeul Satului, urmând ca zilele următoare să plece din nou prin ţară, în căutare de fete frumoase şi harnice, dar şi de tradiţii şi talente autentice.

Pentru una dintre aceste filmări de promo Mircea Radu a avut o “parteneră” mai specială: o… gâscă. „Chiar dacă sunt bucureştean, mă simt extraordinar de bine la ţară, înconjurat de animale şi păsări de curte. De altfel, eu sunt un mare iubitor al acestora. Iar visul meu este să am o casă la ţară, plină cu tot felul de animale şi păsări de curte, cu livadă şi o mică grădină de legume şi zarzavaturi, o casă din curtea căreia să pot privi noaptea cerul plin de stele. Acele stele care nu pot fi văzute din Capitală, din cauza luminilor oraşului şi a poluării”, spune Mircea Radu.

De asemenea, prezentatorul se declară foarte încântat de noul său proiect de la Antena 1. „“Ie, Românie” este o emisie cum n-aţi mai văzut de ani de zile! Îmi place atât de mult, încât până şi gâştii i-am povestit”, a spus el, pe contul de socializare, la încheierea zilei de filmare.

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone şi regiuni istorice ale ţării, cu scopul de a descoperi fete frumoase şi harnice, dar şi tradiţiile şi talentele oamenilor locului. Fiecare dintre ediţii, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali, două vedete ce vor bate colţurile României la pas, în căutare de fete mândre şi oameni talentaţi. După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câştigătorii vor fi desemnaţi de juriul show-ului, format din Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi. În ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala naţională, unde acelaşi juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe, în curând, la Antena 1.