Mircea Radu a fost scos de pe post! Emisiunea oprită înainte de termen. Ce s-a întâmplat?

De: Cristiana Trifu / 22.04.2018, 14:59
Mircea Radu a fost scos de pe post! Emisiunea oprită înainte de termen. Ce s-a întâmplat?
Mircea Radu n-a avut noroc cu emisiune "Ie, Românie", de la Antena 1. Show-ul a fost scos de pe post după şapte ediţii, iar marele premiu de 20.000 de euro nu a mai fost acordat. Emisiunea lui Mircea Radu a avut un debut slab în audienţe.

Denisa Mihele, 20 de ani, din comuna  Dobreşti, judeţul Bihor a fost aleasă aseară drept cea mai frumoasă fată din Crişana, în ultima ediţie a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu, la Antena 1. Denisa este studentă în anul II la Facultatea de Matematică şi are o minte sclipitoare. Este ambiţioasă, harnică, iscusită şi pasionată de tradiţii şi portul popular.

“Vrem să arătăm că în Crişana încă se păstrează tradiţia şi vrem ca aceasta să nu se piardă, aşa cum s-au pierdut alte tradiţii  din această ţară minunată”, a spus câştigătoarea.
Denisa Mihele i-a impresionat pe juraţii Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi cu două momente: unul tradiţional, de ortăcie a fetelor, în care a devenit surată cu Margherita din Clejani, vedeta care a descoperit-o, şi un altul de improvizaţie, pe care l-a susţinut tot împreună cu Margherita.

De asemenea, juraţii au ales aseară şi cel mai talentat localnic, Iulia Cotuţ (13 ani), din comuna Dobreşti, care i-a cucerit pe cei trei juraţi de la Bucureşti cu felul în care a interpretat o piesă de muzică uşoară.
Aşadar, aseară, în finala “Ie, Românie” – Crişana, au urcat pe scenă cele mai frumoase fete şi cei mai talentaţi localnici din regiune, descoperiţi de Margherita de la Clejani şi Cezar Ouatu, în localităţile Dobreşti, Pomezeu şi Roşia, din judeţul Bihor.

Proba de talent, susţinută alături de vedetele care le-au descoperit, proba întrebărilor capcană şi cea a sincerităţii, defilarea cu straiţa, un element specific portului din Crişana, proba de dans modern şi de dans popular, dar şi cea de defilare în costum popular au făcut diferenţa între cele şase finaliste. De asemenea, ele au mai avut de trecut o probă rurală, desfăşurată în aer liber, în care au trebuit să gătească o plăcintă tradiţională crişăneană, plăcinta cu crumpi (cartofi). La finalul unei seri pline, juraţii au ales câştigătoarea finalei „Ie, Românie” – Crişana: Denisa Mihale (20 de ani), o fată mândră, harnică şi isteaţă din comuna Dobreşti.

Cu această ediţie, caravana „Ie, Românie”, condusă de Micea Radu, şi-a încheiat misiunea de redescoperire a frumuseţii satului românesc. 14 vedete au colindat în lung şi-n lat sate din toate colţurile ţării şi au scos la iveală fete mândre, talente autentice, tradiţii şi obiceiuri. A fost o călătorie în România adevărată şi profundă, o încercare de întoarcere a românilor la tradiţiile satului adevărat.