Mircea Radu, dezvăluri intime despre soţia sa – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 13:56
 Mircea Radu, dezvăluri intime despre soţia sa - FOTO
Mircea şi soţia sa Raluca sunt un cuplu extrem de discret.

Mircea Radu a intrat în urmă cu cinci ani în rândul bărbaţilor însuraţi. Femeia care l-a convins să renunţe la burlăcie este medicul Raluca Olaru. Mircea Radu şi Raluca Olaru s-au cununat civil în comuna Ştefăneşti din Botoşani, în sufrageria socrilor mici. ”Ei au dorit ca ceremonia să aibă loc în casa familiei fetei, iar noi ne-am conformat”, declara atunci Ştefanel Rusu, Primarul din Ştefăneşti, Botoşani.

Mircea Radu, din nou tătic: „E fetiţă” – FOTO

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum arată şi cu ce se ocupă în prezent Mircea Radu – FOTO

Cuplu şoc în showbiz! Adevărul despre relaţia amoroasă dintre Simona Gherghe şi Mircea Radu – FOTO

Cât de drăgălaş este fiul lui Mircea Radu! Tudor are 3 ani – FOTO

Raluca Olaru, soţia lui este doctor oncolog: „Are ochi foarte frumoşi. Are cei mai negri ochi pe care eu i-am văzut vreodată. Plus că mi se pare esenţial să ai cu cine să râzi. Ea este doctor oncolog, dar nu are nicio importantţă. Nu ar fi contat pentru mine cu ce se ocupă ea”, a mai spus Mircea Radu.

Soţia lui Mircea Radu este extrem de discretă şi preferă să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. Prezentatorul de televiziune a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viaţă într-un interviu pentru Formula As. „Chiar dacă aş fi vrut să o bag în faţă pe Raluca, şi tot n-aş fi reuşit. Ea e medic, e asistent universitar, vine dintr-o altă zonă decât mine şi nu e atrasă deloc de lumea asta în care eu mă învârt. Ne păstrăm fericiţi făcând lucruri normale. Ieşind în natură, mâncând împreună, râzând din ni­mic, făcând câteodată excese simpatice, cum ar fi mul­tă apă pe jos la duş, sau muzica dată la ma­xi­mum, la un pasaj anume, dormind împreună cu co­piii noştri. Simplitatea, necomplicarea inutilă a lu­cru­rilor, e una dintre căile către armonie”, a declarat Mircea Radu.

Medicul Raluca Olaru l-a făcut prima oară tată de băiat, iar în februarie a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.