Mircea Radu, îndrăgit şi în Albania

Apropo.ro / 21.04.2012, 09:00
Mircea Radu, îndrăgit şi în Albania
Rona Nishliu, reprezentanta Albaniei la Eurovision, a vrut să-l cunoască, în timpul vizitei sale în România, pe Mircea Radu, prezentatorul Jurnalului TVR 1 de la 7 fără 7.

Cum Mircea Radu şi-a făcut un renume de cuceritor nu doar în România, ci şi în afară, albaneza s-a grăbit să termine interviurile pe care le avea programate cu presa românească pentru a găsi timp să facă o vizită în redacţia ştirilor TVR şi să se întâlnească acolo cu Mircea Radu. Spre surprinderea ei, Mircea Radu a fost cel care a întâmpinat-o şi i-a făcut un tur de onoare prin studiourile TVR, redacţia de ştiri şi apoi i-a ţinut companie la o cafea.

Mircea Radu si reprezentanta Albaniei la EurovisionAşa a aflat de la Rona Nishliu că ea este convinsă că România va da lovitura cu Mandinga şi „Zaleilah”, piesa având toate şansele să fie un hit internaţional în această vară, dar şi să se claseze pe loc bun la Eurovision, care va avea loc în mai la Baku. Rona a mărturisit la sfârşitul întâlnirii cu Mircea Radu că nu se aşteptă să găsească un prezentator de ştiri atât de glumeţ şi simpatic, ea fiind obişnuită cu cei din Albania, recunoscuţi pentru sobrietatea lor chiar şi atunci când nu e cazul. „Este foarte glumeţ şi deschis Mircea Radu. Pare un prezentator incredibil de bun şi sunt sigură că şi jurnalul vostru este la fel. Îmi pare rău că voi fi în avion diseară la 7 fără 7, dar poate vă prind pe net”, a spus reprezentata Albaniei la Eurovision.