Mircea Radu lasă jurnalul TVR pentru o nouă emisiune

De: Nicoleta Nicolae / 10.09.2015, 16:00
Mircea Radu lasă jurnalul TVR pentru o nouă emisiune
După trei ani şi jumătate la pupitrul ştirilor postului public, Mircea Radu renunţă la acest proiect pentru o nouă emisiune.

Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Radu a declarat că decizia de a renunţa la ştiri îi aparţine. În acest weekend, Mircea Radu va fi încă pe post, urmând să se ocupe de un nou proiect după ce nu va mai prezenta Jurnalul TVR.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro:

“Am prezentat în ultimii trei ani şi iumatate jurnale de ştiri. Îmi doream o schimbare, după această perioadă şi de aceea renunţ la prezentarea jurnalului. Voiam o emisie de tipul infotainment.

– See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/09/mircea-radu-nu-va-mai-prezenta-jurnalul-tvr-pregatiri-pentru-o-emisiune-noua/#sthash.V7AtDX8e.dpuf

Prezentatorul a declarat pentru pagina de media că decizia de a renunţa la ştiri îi aparţine. În acest weekend, Mircea Radu va fi încă pe post, urmând să se ocupe de un nou proiect după ce nu va mai prezenta Jurnalul TVR.

“Am prezentat în ultimii trei ani şi iumatate jurnale de ştiri. Îmi doream o schimbare, după această perioadă şi de aceea renunţ la prezentarea jurnalului. Voiam o emisie de tipul infotainment”, a declarat acesta.