Mircea Radu nu şi-a pierdut farmecul! „Vânat” de femei frumoase – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.01.2018, 14:59
Mircea Radu nu şi-a pierdut farmecul!
Din primăvara aceasta, Antena 1 va oferi telespectatorilor şansa de a descoperi România aşa cum nu au mai avut ocazia să o vadă până acum. Show-ul ,,Ie, Românie” va reda cele mai autentice peisaje, cele mai frumoase tradiţii şi va debuta ca o aventură rurală, al cărei scop este de a întâlni oameni talentaţi şi fete frumoase. Caravana emisiunii, condusă de Mircea Radu, s-a oprit deja în Maramureş, iar entuziasmul şi ospitalitatea localnicilor l-au impresionat profund pe prezentator.


Echipa ,,Ie, Românie” a călătorit în colţurile istorice ale Maramureşului, marcând astfel doar o zonă din cele nouă care vor fi gazdele acestui reality show. Casele din această zonă se disting prin simplitate, iar atenţia cu care fiecare localnic îşi îngrijeşte gospodăria face ca fiecare cămin să pară desprins dintr-o poveste rurală. În timpul filmărilor, Mircea Radu a fost recunoscut de localnici şi primit cu braţele deschise de către fiecare dintre aceştia, iar generozitatea oamenilor a fost un exemplu de omenie şi blândeţe. Pâine caldă scoasă de pe vatră, prăjituri de casă, brânzoaice cu urdă, vin fiert cu scorţişoară, sau tradiţionala mămăligă- cunoscută aici sub numele de coleşă, toate au stat pe mesele oamenilor care le-au deschis uşa vedetelor Antena 1.

Aici tradiţiile se păstrează cu sfinţenie, iar în fiecare duminică, portul popular, recunoscut prin culorile vii şi cusăturile unice, este ţinuta fiecărui maramureşean prezent la slujba bisericii din comună. Pieţele ce abundă în preparate delicioase făcute în casă, fructe proaspete şi obiecte lucrate manual fac parte şi ele dintr-un spectacol al culorilor, un spectacol autentic românesc.
Prezentatorul reality show-ului ,,Ie, Românie” a avut ocazia de a străbate fiecare uliţă alături de cei mai vorbăreţi dintre localnici, care i-au fost un adevărat ghid, dar care le-au dat o mână de ajutor şi vedetelor în misiunea lor- de a găsi fete frumoase şi oameni talentaţi: ,,Dincolo de ospitalitatea extraordinară, dincolo de tradiţii, dincolo de meştesug, dincolo de toate lucrurile care într-adevăr se păstrează aici în Maramureş, atmosfera este grozavă şi abia aştept să înceapă această emisie, pe care ştiu sigur că şi voi o aşteptaţi cu nerăbdare.”, a declarat Mircea Radu.

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie ţara. Fiecare dintre ediţii, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali- două vedete ce vor bate colţurile României la pas, în căutarea de fete frumoase şi oameni talentaţi. După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câştigătorii vor fi desemnaţi de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestaţiile concurenţilor merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala naţională, unde acelaşi juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe din această primăvară pe Antena 1.