Mircea Radu s-a căsătorit

Apropo.ro / 05.11.2012, 10:56
Mircea Radu s-a căsătorit
Mircea Radu (45 de ani) s-a căsătorit săptămâna trecută cu aleasa inimii lui, Raluca Olaru (25 de ani), în sufrageria socrului său.

Joi, 1 noiembrie, Mircea Radu s-a cununat civil cu Raluca Olaru, într-o discreţie totală. Ceremonia a avut loc în localitatea Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, locul de baştină al Ralucăi Olaru.
Când au depus actele, Mircea Radu şi viitoare soţie au solicitat la Primăria din localitate ca ofiţerul de stare civilă să mergă la ei acasă, cununia civilă având loc în sufrageria familiei Olaru, în casa socrilor mici.
Iată ce a declarat o vecină frustrată pentru Cancan.ro: „Ce au de ascuns? De ce au chemat ofiţerul acasă? Nici nu au avut invitaţi. Cred că erau cinci-şase maşini trase în faţa casei părinţilor fetei. Nu au vilă, au o căsuţă măricică, dar fără etaj, aranjată şi îngrijită. Nici muzică sau hărmălaie nu s-a auzit. Nici nu cred că au dat masă, iar dacă mergeau la restaurant, se afla. Şi doamna de la Primărie, cea care i-a cununat, a fost dezamăgită. S-a coafat şi s-a aranjat, sperând că o să fie televiziuni şi fotografi pe acolo, şi s-a dischisit degeaba”.