Mircea Radu se însoară cu o tânără de 25 de ani

Apropo.ro / 16.10.2012, 11:00
Mircea Radu se însoară cu o tânără de 25 de ani
La 45 de ani, Mircea Radu vrea să se căsătorească cu o tânără în vârstă de 25 de ani, dar tatăl acesteia nu prea este de acord să-și mărite fata cu vedeta TV.

După ani de burlăcie, Mircea Radu, 45 de ani, s-a hotărât să se însoare cu o tânără în vărstă de 25 de ani. Tatăl fetei, însă, nu prea vede cu ochi buni relația lor.

Iubita lui Radu se numește Raluca Olaru, iar cununia civilă va avea loc peste câteva săptămâni, la Botoșani, de unde este fata.

Radu și Raluca se iubesc în taină, de ceva vreme, și nu prea s-au afișat la evenimentele mondene.

Paparazzi revistei Spy i-au fotografiat pe cei doi împreună și au publicat imaginile cu noul cuplu.

Mircea Radu a cerut-o de soție pe Raluca în mod tradițional, cerând și permisiunea părinților ei pentru căsătorie.

Tatăl fetei, fost profesor și director al unei școli din Ștefănești, Botoșani, nu prea este de acord cu relația lor, poate și din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

La început, nu prea l-au vrut, cred că din cauza diferenței de vârstă. A doua oară însă când a mers în Ștefănești, în județul Botoșani, orașul natal al fetei, Mircea Radu a făcut ceva șI i-a convins că va fi un ginere bun pentru că dintr-o dată nimeni nu s-a mai plâns. Și-a plimbat șI viitoarea soacră cu Jeep-ul prin localitate. Mai mult, ca să le facă pe plac părinților fetei șI poate șI pentru a avea intimitate, s-au hotărât să facă cununia civilă în Ștefănești, urmând ca păriții fetei să se ocupe de depunerea actelor șI restul pregătirilor„, a declarat o sursă pentru Cancan.