Mircea Rednic: Dinamo trebuie sa confirme si pe plan international

Apropo.ro / 29.10.2006, 14:28
Mircea Rednic: Dinamo trebuie sa confirme si pe plan international
Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca ar fi pacat ca Dinamo sa nu confirme parcursul bun din campionat, unde a obtinut a 13-a victorie consecutiva, si pe plan international, precizând ca partida cu Besiktas Istanbul, din Cupa UEFA, este extrem de importanta pentru "toata suflarea

Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca ar fi pacat ca Dinamo sa nu confirme parcursul bun din campionat, unde a obtinut a 13-a victorie consecutiva, si pe plan international, precizând ca partida cu Besiktas Istanbul, din Cupa UEFA, este extrem de importanta pentru „toata suflarea dinamovista”.

„Trebuie sa ne gândim serios la meciul de joi, foarte important pentru toata suflarea dinamovista. Va fi cu totul un alt meci. Ar fi pacat de aceasta munca sa nu confirmam si pe plan international. Campionatul pentru mine s-a încheiat în aceasta seara, ma gândesc la Cupa UEFA acum”, a spus Rednic dupa meciul câstigat de Dinamo, cu scorul de 5-0, în fata formatiei Poli Iasi, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Rednic s-a declarat multumit de rezultatul meciului cu Poli Iasi, afirmând ca este bucuros de faptul ca sistemul de concurenta pe posturi introdus la Dinamo a dat roade.

Vasile Turcu, actionar la Dinamo, a declarat ca este extrem de multumit de prestatia jucatorilor dinamovisti, mentionând ca le-a promis acestora o prima speciala pentru cea de-a 13-a victorie din campionat. „Se vede pe fata mea ca sunt fericit, pentru ca jucam bine, suntem pe val. Nu am avut nicio emotie, pentru ca vorbisem cu jucatorii si le promisesem ca vor avea o prima speciala pentru aceasta a 13-a victorie din campionat”, a spus Turcu.

La meciul Dinamo – Poli Iasi au fost prezenti în tribune doi reprezentanti ai clubului Besiktas Istanbul, antrenorul secund si un scouter.

Dinamo va întâlni, joi, pe teren propriu, formatia Besiktas Istanbul, în etapa a II-a grupei B a Cupei UEFA.

Mediafax