Mircea Sandu:”Piturca nu poate conduce nationala din puscarie!”(Prosport)

Apropo.ro / 22.12.2008, 14:35
Mircea Sandu:
Sandu spune ca se vede nevoit sa apeleze la un alt antrenor in cazul in care Piturca va fi condamnat in urma "Cazului Valiza", scrie Prosport.

Se schimba antrenorul la nationala mai devreme decat se preconiza? Mircea Sandu spune ca se vede nevoit sa apeleze la un alt antrenor in cazul in care Victor Piturca va fi condamnat in urma "Cazului Valiza".

Dar nu din cauza ca a patat imaginea fotbalului romanesc, ci pentru ca …nu poate sa-i antreneze pe Mutu&Co din puscarie.

"Asta e in afara contractului sau cu FRF. El s-a dus la solicitarea unui prieten, nestiind ca din punctul de evedere al legislatie el incalca nu stiu ce lege. Ma duc sa constat ca unul vrea sa vanda terenul, iar altul sa ia banii. Facem din tantar armasar cu o asemenea semnatura, dar e dreptul Parchetului. Victor Piturca e major, e vaccinat…poate sa-si ia un avocat bun care sa-l reprezinte. Dar daca Piturca nu va avea castig de cauza si va fi inchis ne vedem nevoiti sa apelam la un alt antrenor pentru nationala, el nu poate sa conduca nationala din puscarie.", a spus Mircea Sandu.

Mai multe detalii despre declaratia lui Mircea Sandu, pe Prosport.ro


Foto: MediafaxFoto