Mircea Solcanu a demisionat de la Acasă TV

Apropo.ro / 05.02.2014, 10:35
Mircea Solcanu a demisionat de la Acasă TV
În urma mesajului șocant al lui Mircea Solcanu către familia lui Ionuț, băiatul ucis de maidanezi, a fost nevoit să demisioneze de la postul AcasăTV.

Marțea trecută, prezentatorul a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care își dorea ca familia lui Ionuț Anghel, copilul de 4 ani ucis de câinii fără stăpân anul trecut, să-și piardă și celălalt copil.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„ACASĂ‚ TV, postul care difuzează emisiunea „Poveștiri de noapte”, prezentată de Mircea Solcanu, își exprima oficial scuzele pentru situația creată de moderatorul show-ului menționat mai sus. Regretăm situația care implică familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferințele personale și pe problemele lui de sănatate. Mircea Solcanu a decis să renunțe la postul său în cadrul echipei ACASĂ‚ TV cu speranța ca gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al postului Acasă TV.

Mircea Solcanu acuza familia lui Ionuț, copilul ucis anul trecut de maidanezi, că fac bani din povestea lor. Pe o rețea de socializare, Solcanu le spune acestora că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă și pentru a face bani.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti. Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc? Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul. Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili”, scrie Mircea.

„Numai pe voi si pe familia voastra ii musca? Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții . Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti”, a mai scris Solcanu.