Mircea Solcanu dadea liceul pe tribunal!

De: Dragos Tanase / 28.11.2007, 15:06
Mircea Solcanu dadea liceul pe tribunal!
DJ Escu și Bogdan Nicolai au avut un invitat din ograda lor la misiunea "ProFM''sCOOL". Atrași de stilul sau sarcastic, DJ-ii ProFM au hotarât de comun acord ca Mircea Solcanu este candidatul perfect pentru o emisiune plina de picanterii.

DJ Escu și Bogdan Nicolai au avut un invitat din ograda lor la misiunea “ProFM’sCOOL”. Atrași de stilul sau sarcastic, DJ-ii ProFM au hotarât de comun acord ca Mircea Solcanu este candidatul perfect pentru o emisiune plina de picanterii.

Mircea le-a povestit ascultatorilor ProFM ca a învațat la Liceul Eminescu din Constanța cum sa dea cu spatula: “În liceu, ne axam pe arheologie. Vara sapam întruna. Dar eram platiți pentru asta!”.

Când nu statea la ore, prezentatorul Poveștirilor de Noapte de la Acasa TV, avea un loc cel puțin ciudat unde se refugia: “În clasa a 9-a chiuleam de la ore și mergeam la tribunal sa vedem procesele. Stateam acolo în sala pâna ne dadeau afara.”, povestește Mircea.

“Eram foarte dezamagit ca nu prindeam cazurile penale. Alea erau dimineața. Aș fi vrut sa vad și eu unii în catușe. Dar n-a fost sa fie. La ora la care ajungeam noi prindeam doar divorțurile. ”, a adaugat el râzând!