Mircea Solcanu, dezvăluiri despre viaţa intimă: ”O să apelez la mamă surogat”

De: Alexandra Necsoiu / 19.06.2017, 15:29
Mircea Solcanu, dezvăluiri despre viaţa intimă: ”O să apelez la mamă surogat”
Era o vreme când prezenta „Poveştiri de noapte”, la Acasă TV, împreună cu Cabral. Apoi, a migrat la Kanal D, la „Draga mea prietenă”. Însă o replică dată pe Facebook legat de un subiect delicat i-a stins lumina în televiziune.

A trecut prin multe, de la marginalizare, la blam public şi la o operaţie pe creier cauzată de o tumoare. Vestea bună e că Mircea Solcanu s-a vindecat. Numai că s-a vindecat şi de showbiz.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Solcanu a dezvăluit ce a făcut în tot acest timp.

Ţi-e dor de televiziune, de lumea nebună din showbiz?
De televiziune nu, de meserie da, pe care sper să nu o abandonez, ci să o fac aşa lăutăreşte, cu un pix şi un telefon. De showbiz, care showbiz?!? În ultimul timp citesc despre nişte unii din puşcării, despre vizite conjugale la puşcărie. Showbiz e Bieber sau Madonna, One Direction sau Coldplay. Să nu confundăm nişte interlopi care-şi scot fetele pe ecran să le crească preţul cu artişti. Când eram „în pădure“ vedeam doar copacii, din afară văd toată pădurea, ca să mă exprim metaforic. Însă coordonatele pot fi schimbate şi cu „vedeam porcii fără să îmi dau seama că împart aceeaşi cocină“. Retrospectiv privind, ce e trist e că îmi plăcea. Nu-mi mai place, mă bucur că am ieşit de pe acest „drum“. Dar niciodată nu apreciezi Raiul dacă nu ai trecut şi prin Iad.

Apropo de copii, la un moment dat ai spus că ai vrea să înfiezi un copil…
Nu cred că aş mai înfia. Las familia tradiţională să o facă. Ei se pricep cel mai bine şi la făcut şi la abandonat prin case de copii. Eu, dacă îmi doresc, o să apelez la mamă surogat şi am şi o grămadă de prietene femei, frumoase, deştepte şi fertile.