„Mireasă pentru fiul meu” – Paula Chirilă: „Sunt o persoanã neconflictualã, mereu am jucat rolul mediatorului”

De: Cătălina Matei / 13.06.2016, 11:41
„Mireasă pentru fiul meu” - Paula Chirilă:
Începând din aceastã dimineaţã, actriţa Paula Chirilã se alãturã echipei celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de luni pânã vineri de la 11:15 – 13:00 şi 14:00 -16:00 şi sâmbãtã de la 14:00 şi de la 17:00, la Antena 1.

Pentru început, Paula şi Mirela vor modera împreunã emisiunea de dimineaţã, însã Paula va rãmâne în casã întreaga zi, pentru a-i studia îndeaproape pe concurenţi.

“Oricum îi studiam deja de ceva vreme atât pe tv, cât şi pe antenaplay.ro, pentru cã acolo chiar le poţi vedea toate reacţiile, 24 de ore din 24”, a mãrturisit Paula, care a mai completat: “eu sunt o persoanã neconflictualã, mereu am jucat rolul mediatorului, deci cred cã voi media conflictele cu imparţialitate şi cu echilibru, pentru cã sunt nişte trãsãturi care mã definesc”, spune Paula, fãcând referire la micile situaţii confictuale care pot apãrea într-o emisiune de gen.

Paulei, care şi-a petrecut întreaga zi de sâmbãtã în companiei echipei, i-a fost alãturi şi fetiţa sa, Carla. “A venit şi ea în vizitã, pentru cã era curioasã şi mã tot întrebase cum e. M-am bucurat cã i-a plãcut mult, s-a împrietenit cu oamenii şi cu pisoiul din redacţie”, a povestit îndrãgita actriţã, care a mãrturisit cã porneşte emoţionatã pe noul drum.

“Pot spune chiar cã sunt puţin bulversatã, informaţiile sunt noi şi foarte multe, dar sper cã le voi descâlci pe parcurs, cu ajutorul echipei. Sunt fericitã cã am gãsit aici nişte profesionişti în adevãratul sens al cuvântului, oameni care îşi fac treaba impecabil. Mã bucur cã mã alãtur unei echipe cu o asemenea experienţã într-un gen de televiziune extrem de greu, cum e reality show-ul”, a declarat Paula.