Mirel Magop şi Daniela Crudu, la Duel, în ”Ultimul Trib” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 15:02
Mirel Magop şi Daniela Crudu, la Duel, în ”Ultimul Trib” - FOTO
Două jocuri dificile au adus Cameleonii şi Lemurii în situaţia de a pierde un om în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”. Nominalizările au adus însă şi multă tensiune pe insula pustie, Teritoriul ocupat de echipa galbenă.

Dacă la vila de lux Crocodilii s-au trezit odihniţi şi refăcuţi fizic, în sat, Cameleonii au început ziua cu gândul de a nu mai pierde încă un om, aceştia fiind deja în inferioritate numerică. ”Dacă pierdem, mă aştept să fiu nominalizat pentru că sunt cel mai bătrân, cel mai antipatic, pentru că trag echipa înapoi, sunt oaia neagră, mă aştept la orice, sunt o mulţime de motive”, a mărturisit Mirel.

Pe insulă, Lemurii s-au trezit pentru prima dată fără să se gândească la mâncare, însă doar Daniela Crudu a avut parte de un somn liniştit, având în vedere că şi-a adjudecat salteaua, spre nemulţumirea unora. ”Daniela are nişte probleme destul de mari aici, un om care să nu mănânce nimic zece zile… E o tipă mişto, dar e alintată, e încă o copila şi are încă foarte mult de crescut. Toate părţile acestea ale ei sunt foarte mişto, faptul că râde, că e mereu veselă, atunci când se necăjeşte îi ia zece secunde să fie supărată, apoi să uite de mâncare, de somn, de toaletă, dar la un moment dat trebuie să creşti şi trebuie să o faci rapid!”, a spus Sorana.

”Arena gladiatorilor”, jocul de Nominalizare, a început cu o decizie dificilă pentru Ionuţ Iftimoaie, căruia medicul i-a interzis să intre în competiţie din cauza accidentării la genunchi de la ultimul joc de Teritoriu. ”Suntem ciuruiţi de parcă au trecut trei săptămâni de război, dar le-aş oferi colegilor din celelalte echipe un confort psihologic prea mare dacă m-ar vedea pe margine, vreau să mă vadă că le suflu în ceafă. Am făcut multe lucruri riscante în viaţa mea şi mi-a mers bine. Pentru mine echipa e foarte importantă, eu pot să mă menajez la anumite jocuri, dar m-am gândit că nu pot să stau pe margine. Pentru confortul psihic, pentru încrederea pe care puteam să o transmit echipei mele, am vrut să intru în joc. Eu trebuie să fiu în stare să lupt pentru ca echipa mea să rămână unită, dacă nu pot face asta, ei pot să mă nominalizeze”, şi-a explicat Ionuţ decizia riscantă. 

Prezenţa sa a fost cu adevărat importantă, mai ales că jocul a fost unul care a necesitat multă forţă, iar dacă prima rundă câştigă Crocodilii,  a doua a fost câştigată de Lemuri, punctul decisiv fiind înscris chiar de Ionuţ Iftimoaie. ”Galbenii s-au descurcat foarte bine, adică Ionuţ, pentru că atunci când spunem Galbenii, spunem Ionuţ Iftimoaie”, a remarcat Roxana Chiperi, din echipa Crocodililor.

Cameleonii au fost cei care au pierdut, deşi în timpul jocului Lemurii au încercat să facă o alianţă cu ei, dar nu s-au înţeles. ”Crocodilii i-au luat de fraieri şi au profitat de orice slăbiciune a albaştrilor şi acum sunt la Duel… Au pierdut pe mâna lor”, a spus Paula Chirilă.
Ajunşi la Nominalizare, Mirel a mărturisit că nu se simte mulţumit de prestaţia lui şi că, dacă regulamentul i-ar fi permis, s-ar fi votat singur. Susţinând că nu s-au pus de accord înainte, ceilalţi colegi l-au votat şi ei pe globetrotter, astfel că acesta va lupta mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, pentru a rămâne în ”Ultimul Trib”. ”Vreau să plec acasă după ce am eliminat trei concurenţi!”, a spus acesta, care a dezvăluit apoi şi cine sunt cei vizaţi: Daniela Crudu, Paula Chirilă şi Daniel Chiriţă.
În timp ce Cameleonii au revenit în sat, Crocodilii şi Lemurii s-au întâlnit din nou pe teren pentru jocul de Salvare, o probă în care aceştia au plimbat un buştean greu de 300 de kilograme printre mai multe obstacole şi chiar şi pe sub pământ şi la înălţimi de peste doi metri.

Din partea Lemurilor, din nou Paula Chirilă a fost cea care a rămas pe margine pentru a fi egalitate numerică. ”Eu aş fi vrut să mă implic, am stat destul pe margine”, a spus actriţa care la finalul probei a fost transportată din nou la spital pentru un control la ochi.
În ciuda accidentării sale la genunchi, Ionuţ a reuşit să ridice singur buşteanul, iar Lemurii au prins un avantaj considerabil la începutul probei, însă la următorul obstacol bucata de lemn a rămas împotmolită într-o groapă. Corcodilii au reuşit să recupereze timpul şi chiar să termine cursa primii, evitând astfel din nou o nominalizare. ”Am încercat să ne gândim cum e mai bine pentru echipă şi pe cine ar trebui să nominalizăm”, a mărturisit la final Ionuţ Iftimoaie.

Dezamăgită de rezultat, dar şi de traiul pe insula pustie, Daniela Crudu le-a spus colegilor săi că vrea să fie trimisă la Duel. ”Eu nu îmi doresc la fel de mult ca ei să rămân aici, îi văd pe ei atât de înverşunaţi, pe când mie îmi place să mai şi râd, să le fac viaţa mai uşoară. Simt că acum am curaj şi… fie ce-o fi!”, a spus Daniela. ”Nu mi s-a părut că le-ar părea rău când m-au votat, ei deja se gândeau că deja plec acasă. Dacă o să câştig duelul acesta, mă gândesc că o să mă întărească şi pe mine. O să dau ce am mai bun, ca niciodată, o să fac din tot sufletul meu şi sper că o să reuşesc. Îmi doresc să trec prin nişte experienţe aici, că de aceea am venit, iar duelul este una dintre ele”, a adăugat Daniela Crudu.

Propunerea sa a născut tensiuni în echipa Lemurilor, unii reprosându-i că s-a autopropus fără să se gândească la echipă, chiar dacă au fost cu toţii de acord să o voteze. Dima a fost cel care a deschis Nominalizarea, cerându-le însă colegilor săi să nu se mai autopropună şi să se gândească la faptul că poate este nevoie de ei în echipă. ”Pe Dima cred că l-au luat aburii căpităniei şi s-a apucat să ne ţină lecţii de morală… Mai lasă-i şi pe alţii, mai trecuţi prin viaţă… Dacă nu era de acord cu asta, nu trebuia să o voteze pe Daniela”, a spus Paula Chirilă, care ţinându-i partea Danielei Crudu. 
Cum se vor descurca Daniela Crudu şi Mirel Magop la Duel şi care echipă va rămâne fără un om, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.