Mirela Boureanu Vaida e însărcinată! Cine o înlocuieşte la “Mireasa pentru fiul meu”

De: Nicoleta Nicolae, Pusa Toader / 12.08.2014, 08:00
Mirela Boureanu Vaida e însărcinată! Cine o înlocuieşte la “Mireasa pentru fiul meu”
Frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida va deveni mămică.

Chiar dacă preferă să păstreze secretul asupra sarcinii, se pare că nu a reuşit. Mirela s-a dat singură de gol că este însărcinată, chiar în cadrul reality-show-ului pe care îl prezintă. În timpul unei emisiuni de dimineaţă, prezentatoarea s-a văitat că o doare foarte rău capul: „Mă scuzaţi, am o durere teribilă de cap. Simt că îmi bubuie, însă nu vreau să iau nicio pastilă… în această perioadă…”, a spus, pe post, Mirela Boureanu Vaida, după care a schimbat repede subiectul.

Vedeta de 30 de ani este căsătorită cu Alexandru, de câţiva ani, şi tot ce le lipsea pentru a fi împliniţi era un copilaş.

Cum un nou sezon al reality show-ului TV „Mireasă pentru fiul meu”, pe care Mirela îl prezintă de aproape trei ani, la Antena 1, este pe cale să înceapă, se pune întrebarea: Cine îi va lua locul frumoasei prezentatoare, atunci când ea va intra în concediu prenatal? Conform wowbiz.ro, producatorii emisiunii au în vizor, deja, câteva nume, unul dintre cele mai vehiculate fiind cel al actorului Adrian Nartea.

Pe de alta parte, se aude şi varianta înlocuirii Mirelei tot cu o femeie şi chiar există posibilitatea să fie aleasă o tânără din actuala echipa de producţie a emisiunii.