Mirela Boureanu Vaida şi-a botezat fiul. Imagini emoţionante de la ceremonie

De: Cătălina Matei / 17.10.2016, 11:37
Mirela Boureanu Vaida şi-a botezat fiul. Imagini emoţionante de la ceremonie
Mirela Vaida şi-a botezat fiul, ieri, în jurul prânzului. Micuţul Vladimir Alexandru, de doar 7 săptămâni, a fost creştinat la o biserică din Otopeni.

Fosta prezentatoarea a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” a fost emoţionată şi totodată extrem de fericită în timpul ceremoniei.

Mirela Vaida nu mai arată aşa! O transformare spectaculoasă – FOTO

Părinţii spirituali ai lui Vladimir Alexandru au fost Narcisa şi Călin Mocanu, familie de care pe Mirela Vaida o leagă o prietenie de 15 ani. “Călin, naşul bebeluşului, era pe atunci director la o televiziune. M-a văzut la un casting şi a spus:‹‹Fata asta poate să facă o carieră!›› şi a avut dreptate. Mi-am dorit ca tot el, cine ştie, să vadă potenţialul băieţelului meu peste vreo câţiva ani şi să-l îndrume”, a mărturisit proaspăta mămică pentru libertatea.ro.

Cum arată soţul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vorbeşte mereu la TV

Soţii Vaida au sărbătorit botezul fiului lor alături de familie, rude, prieteni şi colegi, în jur de 80 de invitaţi, la Palatul Stirbey. Petrecerea a fost animată de Mioara Velicu, prietenă bună de-a Mirelei, dar şi de alţi colegi de la Teatrul de Revistă. Mirela şi soţul ei au şi o fetiţă, Carla Maria, pe care vedeta tv a născut-o în februarie 2015.

Mirela Boureanu Vaida, în ipostaze de infarct! Îţi imaginai că este atât de sexy?