Mirela Buhuş ia cu asalt juraţii în finala ”iUmor”: ”Mă gândesc cum pot să râd eu de o situaţie astfel încât să nu râdă ea de mine”

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:22
Mirela Buhuş ia cu asalt juraţii în finala ”iUmor”: ”Mă gândesc cum pot să râd eu de o situaţie astfel încât să nu râdă ea de mine”
Mirela Buhuş a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru juraţi şi, mai ales, pentru Cheloo de care a mărturisit că se simte atrasă. Trimisă de telespectatori până în marea finală de duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, Mirela promite o revenire pe măsură.

Surpriza sa la ”iUmor” a fost cu adevărat de proporţii: din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog.  Numărul a continuat însă cu un dans la bară care i-a uimit pe toţi cei prezenţi, iar Mirela a încercat chiar să îi atragă în jocul ei şi pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Până la final, chiar a reuşit să le dea o lecţie de dans la bară Deliei şi lui Mihai.

Trimisă de telespectatori în finală, Mirela promite că încă mai are multe de arătat. ”Cred că am inventat un nou stil pe care am de gând să-l explorez la maximum, imediat ce câştig! Eu sunt într-o continuă pregătire, mereu îmi notez chestii pe care le aud, fie în agendă, fie pe telefon. Sunt foarte atentă la tot ce se întâmplă în jurul meu, la dinamica relaţiilor inter-umane şi de cele mai multe ori evit să stau în lumea virtuală când sunt în mijloacele de transport în comun, tocmai ca să observ mai bine ce se întâmplă. Din păcate, mai toţi stau cu capul în telefoane şi sunt destul de plictisitori aşa că îmi scot o carte. Oricum cele mai tari conversaţii le-am prins din zbor. , e auzită în autobuzul 381 şi mi-a devenit motto de viaţă”, povesteşte Mirela.
Când nu este pe scenă, aceasta face teatru, învată germană, a cincea limbă străină pe care o studiază, şi se bucură de vizibilitatea dobândită după apariţia sa la ”iUmor”. ”În afară de surpriza plăcută de a face un milion de vizualizări în mai puţin de două săptămâni; chiar nu mă aşteptam; au urmat interviuri şi apariţii la TV la care altfel nu aş fi avut acces, că doar nu era să vină cineva să ia artistă direct de la corporaţie. Cea mai bună reacţie cred că a fost a oamenilor din Bârlad, mai am un pic şi mă declară cetăţean de onoare! Cea mai dezarmantă a fost a colegilor artişti snobi care m-au acuzat că aş face videochat şi că de asta am neobrăzarea să mă expun atât”, spune dezamăgită finalista ”iUmor”.
Mirela Buhuşi, care a început improvizaţia încă din primul an de facultate, încearcă să facă oamenii să râdă mai degrabă de suferinţele sau neputinţele lor, mai mult decât de numărul pe care ea îl pune în scenă, astfel că inspiraţia îi vine din viaţa de zi cu zi. ”Recunosc că în procesul de creaţie mă gândesc cum pot să râd eu de o situaţie astfel încât să nu râdă ea de mine”, a încheiat finalista.
Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul din acest sezon! Irinel şi Diana, Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câştigătorii celor 11 ediţii îşi va prezenta numărul pregătit.
Dacă în audiţii aceştia aveau nevoie de două dintre voturile juraţilor pentru a ajunge la vot în aplicaţia ”iUmor”, în marea finală, concurenţii trebuie să îi convingă pe toţi trei, altfel sunt eliminaţi. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenţilor într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câştigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.