Mirela şi Mircea, sărut pasional la despărţirea de pe ”Insula Iubirii” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 19.11.2018, 12:47
Mirela şi Mircea, sărut pasional la despărţirea de pe ”Insula Iubirii” - FOTO
Despărţirea de ispite s-a dovedit a fi foarte dureroasă pentru fetele de pe ”Insula Iubirii”, care în ultimul ceas au găsit puterea de a fi sincere cu ele. În ultima seară la Minitel, fetele şi-au dat seama că tot ceea ce este frumos se termină, iar Mari, Cati şi Mirela şi-au abţinut cu greu lacrimile. ”N-am plâns de ani de zile în hohote, mi-e şi groază să mă uit spre clădirea aceea în care au stat ei. Când am văzut că pleacă, mi s-a rupt cerul”, a spus Mirela la câteva minute după plecarea ispitelor, în timp ce Hannelore zâmbea detaşată.

Momentele au fost cu atât mai grele pentru Mirela, care înainte ca Mircea să părăsească insula, a făcut un pas riscant şi i-a spus povestea vieţii sale. Aceasta i-a scris pe un bilet povestea încarcerării sale, în ciuda temerilor că ar putea pierde ce a construit cu el şi deşi în relaţia sa cu Ionuţ Gojman nu a avut curaj să facă, iar acesta a aflat singur, de pe internet. ”Am rămas puţin şocat.. fata asta care stă lângă mine a fost închisă într-un penitenciar de maximă securitate! Am încercat să mă calmez, să nu o fac să se sperie. Nu e ceva la care să te aştepţi. Eu nu pot să o judec, nu mi se pare nici locul, nici momentul potrivit să intru în detalii, să cer explicaţii. Trecutul ei nu mă deranajează atât de mult, faptul că Mirela mi-a dezvăluit acest lucru îmi spune că are încredere în mine, a avut nevoie de foarte mult curaj ca să îmi dezvăluie ceva ce pentru mulţi e foarte grav, a spus Mircea.  

Toate acestea, în condiţiile în care la dream date-ul lor, Mirela s-a purtat complet neobişnuit, marcată de o ultimă discuţie cu Hannelore înainte de plecare. ”Îmi pare rău că am irosit ultima noastră şansă de a ne apropia şi mai mult pentru că pe parcursul timpului, Mirela mi-a demonstrat că are sentimente, că îşi doreşte. Nu reuşesc să o înţeleg, nu e Mirela pe care mi-aş fi dorit să o am lângă mine în ultimele momente”, a spus Mircea.

Ultima lor întâlnire a avut loc la câteva ore după ce Mircea a părăsit insula, la un Bonfire la care acesta a revenit în mod neaşteptat şi a fost întâmpinat de o cu totul altă Mirela. Imediat ce l-a văzut, i-a sărit în braţe şi l-a sărutat. ”Cred că m-am îndrăgostit”, i-a spus aceasta, pregătită acum pentru marea confruntare cu Ionuţ. 
La Purimuntra, în ultima zi pe insulă, Ionuţ Gojman a recunoscut că a înţeles, în sfârşit, ce l-a făcut pe prietenul său Cătălin Meşter să se îndrăgostească de ispita Nicoleta. ”Cred că ei i se potriveşte un bărbat ca mine care nu se plictiseşte de viaţă. După primele ieşiti în club sau la nişte evenimente, s-ar da cu capul de pereţi. Cred că şi Cătălin s-a îndrăgostit de nebunia asta a ei. Cu trăirile şi experienţele lui, i-a venit ca o mănuşă!”, a spus Gojman.

”După ce am văzut imaginile cu Mirela cu trasul pantalonilor, nu am mai văzut, dar eu îmi respect familia. Nu pot să merg acasă la ai mei cu o asemenea femeie. Tatăl meu este respectat, este primarul comunei, toţi oamenii se vor uita la emisiunea asta”, a mai spus acesta, care a avut parte de un date de vis alături de ispita sa preferată, care a avut grijă să îi acorde acestuia toată atenţia cuvenită, inslusiv o şedinţă de pensat. Mai mult, Ionuţ Gojman i-a mărturisit Nicoletei că şi-ar dori să revină pe ”Insula Iubirii”, însă în calitate de ispită. Nico nu crede însă că aceasta ar putea face faţă, cu atât mai mult cu cât acesta nu a avut curaj să se urce pe schelele din parcul de aventură în care au fost la dream date, ci a preferat să se joace cu iepuraşii şi să îi facă poze Nicoletei. Ajunşi în resort, însă, Gojman s-a eliberat cu adevărat şi a sărutat-o pasional pe Nico şi i-a mărturisit că o doreşte. ”Am obţinut ce am vrut, apoi am încercat să las lucrurile mai reci, dar a fost mai greu să se oprească”, a spus ispita căreia la prima întâlnire Ionuţ nu reuşea să îi găsească nicio calitate.

Şi pentru Mari, ziua despărţirii de Cristi a fost una foarte grea. ”Toată ziua mi-a venit să îl iau în braţe, să îl sărut, îmi venea să îi spun să nu plece”, a mărturisit Mari, care a avut o ultimă şansă de a-l revedea pe Cristi la Bonfire, când credea că acesta a plecat deja. ”Chiar simţea că mai trebuia să îmi spună câteva lucruri. Tot respectul pentru ea că a avut curajul să spună că s-a îndrăgostit şi să recunoască asta. Spre deosebire de altele”, a apreciat ispita. ”El simţea asta, doar că nu i-am spus-o niciodată”, a mai spus şi Mari. 

La fel de emoţionată a fost şi Cati, după cum a recunoscut chiar ea. ”La cum era când am cunoscut-o, nici nu credeam că o să mă pot apropia de ea”, a spus George la plecarea sa de pe Insulă. ”Să se înţeleagă că ea nu e victima lui Răzvan, a ştiut în ce se bagă, şi-a asumat. Este pe aceeaşi lungime cu Răzvan, cred că se completează unul pe celalalt”, a adăugat George, care la două ore de la plecarea de pe Insulă a revenit la Bonfire pentru a asculta ceea ce Cati mai avea de spus. ”Vreau să merg cu tine acasă şi dacă mă laşi pentru ce am spus eu aici, mare bătaie ce îţi dau”, i-a mărturisit Cati.

Pentru Bogdan, ultimele zile pe ”Insula Iubirii” au lăsat să iasă la iveală toate supărările acumulate în urma declaraţiilor auzite din partea logodnicei sale. ”I-am şi zis, că de multe ori mă şi simt ca un chiriaş, că tot zicea că nu contribui la chirie. Până la urmă nu înţeleg de ce a spus asta, mai ales că aceea a fost înţelegerea noastră de acasă. Mă acuză de faptul că sunt leneş, nu sunt, am un job. Nu fac atâtea lucruri câte face tatăl ei. Ei cred că eu nu fac nimic toată ziua pentru că nu am un program fix! Ştii de câte ori i-am zis că nu mă simt respectat în casa asta? Vin de la tractări, ea stă cu mama ei, cu unchiul, nu mă întreabă şi pe mine dacă vreau ceva de mâncare, o cafea. Mama ei e mereu acolo!”, a spus Bogdan, revoltat de modelul de familie pe care Hannelore încearcă să i-l impună. Ca urmare, ziua dream date-ului lui Bogdan cu Maria a început cu o schimbare de strategie, după ce până acum a fost prudent, din obligaţie faţă de logodnica sa şi de nunta programată. Decis să se distreze în cele 24 de ore, Bogdan s-a lăsat atras în jocurile Mariei, care a avut grijă să îşi împacheteze cea mai sexy lenjerie intimă şi s-a jucat cu el toată noaptea. ”La un moment dat, ce credeţi că a făcut? A fost şocul vieţii: a început să îmi sărute urechea!”, a povestit Maria. Iar la revenirea la Purimuntra, răspunsul lui Bogdan a fost unul categoric: ”Eu ştiu de ce am făcut ce am făcut în ultima seară! De egoist! M-am săturat! Dacă mă împac cu ea, ideea e că nu pot trăi cu gândul că oamenii vor vedea şi se vor întreba cum stau cu ea după ce m-a vorbit de rău! Şi nu era presat de camere sau de imagini văzute cu mine. Nu m-aş putea împăca cu ceea ce a fost aici, să îi văd tatuajul… În câteva ore petrecute cu Maria la dream date, m-am simţit bărbat şi aveam nevoie de asta!”.

În acest timp, la Minitel, în momentul în care ispitele au părăsit insula, Hannelore a rămas liniştită că singurul care îi ştie secretul va fi deja foarte departe atunci când ea se va întâlni cu viitorul ei soţ. Cu toate acestea, Mirela nu s-a sfiit să îi ceară socoteală atunci când fetele au rămas singure. “De ce s-a îndrăgostit Andi? Ceva ai făcut tu, îţi dai seama cât suferă, ce e în sufletul lui acum?”, i-a spus Mirela lui Hannelore, care a continuat să nege cu vehemenţă orice implicare. Confruntată şi de Mari şi Cati, aceasta a înţeles că nu are înţelegere din partea fetelor şi îşi pierde credibilitatea. ”Dacă îl iubeai pe Bogdan, nu îi lăsai atâtea mesaje lui Andi, nu îi lăsai loc de interpretare. Numai falsă ai fost, nouă ne spuneai ceva, lui îi spunea altceva”, i-a spus şi Mari.

“Despărţirea de ispite a fost ca o despărţire de prieteni”, a început Hannelore discursul la scurt timp, la Bonfire, în faţa prezentatorului emisiunii Radu Vâlcan. “Când mi-am dat seama ce se întâmplă, am oprit tot. Nu aş putea să îl văd pe Andi ca pe un iubit”, a mai spus aceasta, fără să ştie că Andi este şi el pregătit să stea în faţă ei la Bonfire şi să completeze versiunea de realitate prezentată de Hannelore. Iar dacă aceasta a încercat să îngroape povestea mesajului de pe brăţară, Andi a avut grijă să îi reamintească. ”Nu pot să neg că mi-a plăcut să fiu în prezenţa lui, că m-a făcut să râd. Mi-a displăcut faptul că de multe ori am discutat doar despre o posibilă relaţie între noi”, a spus aceasta, încercând să îi spună ispitei că era vorba doar de o prietenie pusă în aşteptare. ”L-am atins peste tot pe corp, dar din prietenie…”, a adăugat Hannelore recunoscând însă că oscilează între Bogdan şi Andi.      

Cum va decurge confruntarea între membrii celor patru cupluri, telespectatorii pot afla duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.