Mirela Stelea, 500 de euro pe lună

Apropo.ro / 26.09.2012, 13:36
Mirela Stelea, 500 de euro pe lună
Atât investeşte pe lună designerul Mirela Stelea pentru frumuseţe. Află care este ritualul ei zilnic de frumuseţe şi în ce condiţii ar apela la chirurgia estetică!

– Eşti designer vestimentar. Cât de important este stilul pentru o femeie? Eşti de părere că te naşti cu stil?
Oamenii cu stil se nasc, în general, cu el şi îl cultivă pe parcurs. Sunt însă şi cazuri de evoluţii spectaculoase în timp. Poţi fi un autodidact foarte bun, însă, în general, trebuie să existe o sămânţă de unde să crească totul frumos.

– Care este produsul cosmetic de care nu te desparţi niciodată?
Mascara de la MAC pentru gene lungi. Apoi, şamponul cu nămol de la Marea Moartă şi lipgloss-ul Dior.

Mirela Stelea– Ai un ritual zilnic de îngrijire?
Îmi curăţ faţa dimineaţa şi seara, aplic creme de ochi şi faţă de zi şi de noapte. De multe ori pe cea de noapte o înlocuiesc cu ulei de argan. O dată pe săptămână îmi aplic o mască de argilă.

– Cât de des mergi la cosmetică?
O dată la trei săptămâni. Atunci îmi curăţ faţa de impurităţi şi puncte negre, aplic măşti hidratante şi nutritive şi fac masaj facial.

– Cât investesti lunar în frumuseţe?
Cu tot cu mersul la coafor, cred că undeva în jurul a 500 de euro.

– Eşti şi adepta măştilor naturale?
Da. Imi fac singură acasă, cu argilă, gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere şi alta de zahăr. Totul, pentru tenul mixt.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice? In ce condiţii ai apela la chirurgia estetică?
Aş apela dacă după vârsta de 40 de ani nu aş fi mulţumită de felul în care arăt şi aş ştii că estetica non invazivă nu ar mai ajuta. Dacă ar fi vorba de o modificare corporală care m-ar face să mă simt bine, la fel aş face-o, chiar şi mai devreme. Cred că este bine să apelezi la chirurgia estetică dacă ai un complex. Insă totul e bine atât timp cât poţi să păstrezi anumite limite şi să nu exagerezi.