Mirela Stelea a fermecat milionarii pe un vas de croaziera în Dubai (Poze)

Apropo.ro / 24.03.2012, 09:00
Mirela Stelea a fermecat milionarii pe un vas de croaziera în Dubai (Poze)
Mirela Stelea şi-a obişnuit deja publicul ca de fiecare dată când lansează o nouă colecţie, să realizeze o şedinţă foto tematică într-o locaţie exclusivistă.

Dacă anul trecut a ales un iaht şi un avion privat, zilele trecute, designerul ridică ştacheta şi, pentru noua ei colecţie de rochii Cruise, s-a îmbarcat pe un vas de croazieră de lux şi a petrecut 10 zile de vis, timp în care a realizat o şedinţă foto de senzaţie. In acest timp, soţia lui Bogdan Stelea a vizitat nu doar Dubai-ul, ci şi oraşe noi, precum Muskat (Oman), Fujairah şi Abu Dhabi.
In Muskat a colindat bazarul, a negociat antichităţi şi materiale textile, a cumpărat parfumuri arăbeşti şi a vizitat hotelul de lux Al Bustan Palace, fosta reşedinţă a sultanului Omanului, un loc de un lux ameţitor.
In Abu Dhabi, Mirela a ajuns la hotelul de 7 stele Emirates Palace, locul în care s-a filmat „Sex and the City 2”, şi a vizitat una din cele mai mari şi mai frumoase moschee din lume, Sheikh Zayed.

Mirela SteleaSoţiile milionarilor de pe vas s-au aratat interesate de rochiile Mirelei Stelea, însă nu au putut cumpăra nicio ţinută, comerţul nefiind permis pe vas. Mirela Stelea şi-a petrecut însă o mare parte a timpului la bordul vasului de croazieră. Acolo s-a bucurat de condiţii de lux, a mers la restaurante, la spectacole de Broadway, la casino, la spa oriental, a făcut zilnic sală, alergând pe bandă în timp ce admira apusul sau răsăritul soarelui şi chiar a practicat sporturi care în mod normal au loc pe uscat.
Mai exact, Mirela a jucat golf şi a făcut chiar alpinism. Pe ultima punte a vasului, Mirela a urcat un perete de 20 de metri înălţime, de sus având cea mai frumoasă, dar şi palpitantă privelişte asupra mării.
Deplasarea în Emiratele Arabe Unite s-a suprapus cu aniversarea a patru ani de când s-a căsătorit cu Bogdan Stelea. Din păcate, cei doi soţi nu au avut ocazia să sărbătorească acest moment împreună. Mirela a pus pe primul plan cariera în modă, iar Bogdan a fost, la rândul lui, plecat peste hotare.
Aşa se face că, în ziua aniversării, cei doi au vorbit doar la telefon şi prin sms-uri, având în vedere că la bordul vasului, în apele Golfului Persic, abia exista semnal la telefon.
Mirela Stelea este însă decisă să se revanşeze faţă de soţul ei şi plănuieşte să rezerve o croazieră de lux, la bordul vasului Oasis of the Seas, tocmai în Caraibe.