Mirela Vaida, despre partenerul ei: „Noi suntem mai pasionali. Soţul meu spărgea geamurile”

De: Alexandra Necsoiu / 10.10.2018, 17:33
Mirela Vaida, despre partenerul ei: „Noi suntem mai pasionali. Soţul meu spărgea geamurile”
Ediţia de astăzi a reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” a venit cu surprize incredibile pentru toată lumea, după ce burlacul Ştefan Hamza şi una dintre concurentele aflate deja într-un cuplu s-au sărutat într-un cadru extrem de romantic.


Mirela Vaida a recunoscut că a fost un moment intens şi foarte emoţionant, iar sărutul dintre Ştefan Hamza şi Vlada Bernevec, desemnată cea mai sexy femeie din Republica Moldova, a părut foarte real.

”Dacă tu nu ai fi gelos acum înseamnă că nu ai iubi-o. Eu am 36 de ani şi nu pot s-o joc aşa. Pentru faptul că tu eşti aşa calm îţi zic bravo ţie. Dar dacă era soţul meu, vai, spărgea geamurile, nu ştiu, făcea ceva. Noi suntem mai pasionali, aşa. Eu acum am văzut momentul, cu răsăritul ăla, cu toată atmosfera, îţi spun că părea atât de sincer. Dacă ăsta era un film, eu plângeam la secvenţa asta”, declară Mirela Vaida în cadrul show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, pe care o prezintă, în fiecare zi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Cu toate astea, iubitul Vladei susţine că el are convingerea că sărutul pasional nu a fost altceva decât o dovadă a faptului că iubita sa este o bună actriţă.
”Nu sunt gelos. Poate după ce ies din platou o să văd asta cu alţi ochi. Dar acum, privind ecranul, eu am văzut un film. Mi se pare că este o actriţă foarte bună”, spune Stas.

Fie că Vlada a jucat teatru foarte bine, fie că ea însăşi a căzut pradă farmecului burlacului, acesta recunoaşte că a fost pus în dificultate de acest moment romantic.
”Eu am văzut-o atât de timidă şi eram ferm convins că are prieten. Dar acum, văzând-o cât este de deschisă mă pune foarte tare în dificulate. Îmi va fi mult mai greu să fac vineri alegerea”, a mărturisit burlacul Ştefan Hamza.

Tags: