Mirela Vaida îmbracă portul popular moldovenesc şi cântă cu Alin Gheorghişan, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 18.10.2018, 12:39
Mirela Vaida îmbracă portul popular moldovenesc şi cântă cu Alin Gheorghişan, la “Te cunosc de undeva!”
Mirela Vaida vine sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special, şi va cânta alături de Alin Gheorghişan, în deschiderea galei prezentate de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Mirela şi Alin vor îmbrăca portul popular din zona Moldovei şi vor cânta acompaniaţi de taraful condus de Silvian Voicu.

“”Te cunosc de undeva!” este una dintre emisiunile mele de suflet, pe care n-o ratez de 13 sezoane. Atâta bucurie, culoare, energie şi, bineînţeles, talent sunt în acest show,  încât mereu mi-am dorit şi m-am visat printre concurenţii săi. Am şi fost pe punctul de a mă afla printre ei însă, din cauza emisiunilor în direct pe care le-am avut, acest lucru nu s-a mai concretizat. Aşa că este cu atât mai mare entuziasmul meu atunci când ruleta personajelor îşi aminteşte de mine şi mă invită în emisiune. De această dată, bucuria este chiar mai mare, pentru că voi cânta alături de Alin Gheorghişan, colegul meu de la Teatrul “Constantin Tănase”.”, spune Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, de la Antena 1.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Mirela Vaida şi concurentul Alin Gheorghişan vor interpreta, acesta din urmă în travesti, câteva cântece din repertoriul Angelei Moldovan. “M-am născut şi am crescut cu muzica populară în casă, este o parte din mine. Şi cred că de acolo ştiu primele cântece. Cel mai mult ascultam cântecele Irinei Loghin, care răsunau în toată curtea. Cred că acelea au fost primele piese pe care le-am învăţat sau poate chiar cele ale Angelei Moldovan, “Bundiţa” şi “La oglindă”, de exemplu, pe care îmi amintesc că le cântam la grădiniţă”, mai spune ea.

Cum vor aprecia juraţii momentul special susţinut de Mirela Vaida şi Alin Gheorghişan, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

 

Tags: