Mirela Vaida, însărcinată cu cel de-al treilea copil. Primele declaraţii

De: Alexandra Necsoiu / 25.10.2018, 11:06
Mirela Vaida, însărcinată cu cel de-al treilea copil. Primele declaraţii
Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu” de la Antena 1, trăieşte clipe emoţionante în ultimele luni. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar vestea a una care i-a luat prin surprindere pe ea şi soţul ei. Mirela povesteşte că a aflat că va deveni mamă pentru a treia oară după o noapte nedormită, în care fiul ei cel mic, Vladimir, în vârstă de numai doi ani, i-a ţinut trezi ore în şir.

”Vestea că vine al treilea copil a venit complet neaşteptat. Era loc în gândul nostru pentru el, dar nu ne gândeam că se va întâmpla aşa de repede.  La început ne-am panicat puţin, nu ştiam ce ne vom face.  Mi-a fost un pic teamă, pentru că eram după o perioadă foarte obositoare, cu multe nopţi nedormite, cu viroze şi răceli. Speram ca al treilea copil să vină după ce Vladimir va învăţa măcar să doarmă o noapte întreagă, să-mi revin şi eu şi abia apoi. Coincidenţa a făcut să aflăm că sunt însărcinată, în Turcia, după o noapte în care Vladimir nu a dormit şi am stat cu el şi am numărat oi pe tavan, în engleză”, mărturiseşte Mirela Vaida.

Vedeta Antena 1 spune însă că teama resimţită iniţial la gândul că ei şi soţului ei le va fi foarte greu să crească singuri trei copii atât de mici a trecut destul de rapid, pentru că au realizat că, de fapt, este un vis împlinit şi viaţa lor este mai împlinită ca niciodată.

”Dar imediat gândurile noastre s-au luminat. Am realizat foarte repede că nu e nicio bucurie mai mare, mai ales că noi mereu ne-am dorit măcar trei copii, am visat la o casă plină de bucurie, cu freamătul copilăriei în ea, cu veselia şi energia pe care copiii o aduc. Ne-am montat repede şi nimic nu a mai contat. Nici nu am simţit sarcina asta şi mă rog la Dumnezeu să fie la fel în continuare, pentru că am un program aglomerat, am emisiunea ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu”, zilnic, în direct,  am spectatcole în weekend la Teatrul de Revistă Constantin Tănase,  joc în musicalul Mamma Mia şi, în plus, sunt evenimentele private care sunt programate.  Pentru mine copiii sunt cea mai mare realizare, nimic nu se compară cu împlinirea pe care ei o aduc în viaţa noastră, nu consider că ei pot sta în calea proietelor profesionale, ba dimpotrivă, simt că ei ne motivează să ne dorim mai mult”, spune Mirela Vaida.

Mai multe dezvãluiri despre cea de-a treia sarcinã şi despre felul în care familia ei a primit marea veste, Mirela Vaida vorbeşte astãzi în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, de la ora 14:00, la Antena 1.