Mirela Vaida, mărturisire: ”Mama a făcut asta pentru prima dată în 15 ani” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.03.2018, 16:44
Mirela Vaida, mărturisire: ”Mama a făcut asta pentru prima dată în 15 ani” - FOTO
Îndrăgita vedetă Antena 1, Mirela Vaida, pe care telespectatorii o văd în direct, fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Mirela a avut parte de o surpriză uriaşă din partea mamei sale, care pentru prima dată, a acceptat să vorbească live într-o emisiune de televiziune.

”Nu mă aşteptam să am parte de o astfel de surpriză, chiar îmi rugasem colegii să nu facă nimic special în emisiune, pentru că aici este vorba despre poveştile altor oameni, nu despre mine. Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez în televizune, când mama mea acceptă să apară, să vorbească în direct. Îţi mulţumesc şi să mă ierţi dacă am greşit vreodată”, a declarat Mirela Vaida, extrem de emoţionată, cu lacrimi în ochi.

”La mulţi ani, Mirela. Să te bucuri de toate lucrurile care te înconjoară! Să fii femeia, mama, omul care să primească tot ceea merită şi care să dea tot ce poate pentru familia ei”, a fost mesajul mamei Mirelei.Înainte de a ajunge în platoul ”Totul pentru dragoste”, Mirela a avut deja o zi plină, cu multe urări, multe mesaje şi la fel de multe flori.

”Mă simt foarte răsfăţată, cu adevărat specială. Am primit mesaje peste tot, din toate părţile, pe Facebook, prin sms, pe platou. Am primit şi multe, multe flori. Iar, aici, la emisiune, mă delectez cu poveştile frumoase de dragoste ale oamenilor inivitaţi. Le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine şi mi-au trimis mesaje. E foarte important să ştii că oamenii te apreciază şi apreciază ceea ce fac”, spune Mirela Vaida.

Şi pentru că este  o zi specială, emisiunea ”Totul pentru dragoste” a avut o ediţie specială, cu frumoase şi inedite poveşti de iubire ale unor femei care au făcut din dragostea şi grija pentru familia lor o adevărată carieră.