Mirela Vaida va prezenta emisiunea ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu” alături de Dodo Mesaroş

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 16:00
Mirela Vaida va prezenta emisiunea ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu” alături de Dodo Mesaroş
Emisiunea ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, care va avea marea premieră pe 1 octombrie va debuta în acest nou sezon cu o mulţime de noutăţi şi surprize pentru public. Nu doar formatul va fi unul nou, ci şi echipa, Mirela Vaida având un nou coleg, pe Dodo Mesaroş, care va prezenta show-ul alături de ea.

Dodo Mesaroş vine la rândul lui cu o vastă experienţă atât în televiziune, cât şi în radio. Sibianul mărturiseşte însă că ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” este o adevărată provocare pentru el.

”Pentru mine este, în primul rând, o foarte mare provocare şi în al doilea rând o adevărată bucurie să cunosc nişte oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, foarte implicaţi şi abia aştept să cunosc concurenţii. Presimt că va urma o perioadă foarte interesantă a noastră, a tuturor, inclusiv a publicului. Pentru mine este prima experienţă într-un reality şi asta cred că m-a provocat în primul rând. Cred că viaţa reală a oamenilor, exact aşa cum este ea, oamenii surprinşi în momentele lor unice sunt elementele unice care ne ţin în priză, astea ne plac tuturor. Cred că telespectatorii vor fi atraşi din primele minute,” spune Dodo Mesaroş, care va fi legătura Mirelei Vaida cu ”Casa Dragostei”, dar şi mediator între concurenţi.

“Totul pentru dragoste – La bine si la greu” propune telespectatorilor Antena 1 un sezon II special, în care oamenii singuri fac totul pentru a-şi găsi dragostea, iar cuplurile îşi pot demonstra sentimentele şi loialitatea sau, dimpotrivă, slăbiciunile. Punctul comun al tuturor este îndeplinirea unei dorinţe prin câstigarea  premiului de 5.000 de euro pus în joc.  În plus, telespectatorii vor putea participa activ în cadrul emisiunii, exprimându-şi opinia şi preferinţele, începând din 1 octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.