Miron Cozma, declaraţie şocantă: „Sunt căsătorit legal cu o curvă!”

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2016, 00:00
Miron Cozma, declaraţie şocantă:
Fostul lider al minerilor dezvăluie că va candida pentru Camera Deputaţilor şi, peste patru ani, la cea mai înaltă funcţie în stat.


Deşi este un vis mai vechi, hotărârea lui s-a cristalizat după ce formaţiunea politică pe care o conduce, Partidul Social Democrat al Muncitorilor, a intrat în legalitate.

Iată ce a declarat Miron Cozma pentru ziarulring.ro: ”După 18 ani, în sfârşit, se poate spune că Miron Cozma şi-a intrat în drepturi legitime şi conduce un partid care va candida la alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale. Vă spun asta în exclusisivate. Şi da, vă spun că voi candida pentru Preşedinţia României. Este decizia Convenţiei Naţionale a partidului meu. Acum pot să fac asta pentru că o fac legal. Până acum era doar o poveste, era un vis frumos al lui Miron Cozma. Ca să fac o paranteză, când m-am căsătorit cu Marinela Niţu, am zis că eu am cinci iubite şi de curând mi-am luat şi o curvă, pe care o consider tot iubită. Luându-le în ordine, prima iubită e MUZICA, a doua – FLOAREA, a treia – POEZIA, a patra – MAREA, a cincea – MAŞINA pe care am botezat-o LOGANA. Iar din data de 8 octombrie 2015 sunt căsătorit legal cu curva. Cu POLITICA, se-nţelege”.