Miros de star

Apropo.ro / 03.05.2006, 10:43
Miros de star
Oricine își dorește sa-și gaseasca un parfum care sa-i defineasca personalitatea. Starurile s-au grabit sa-și exprime propria persoana printr-o mireasma, iar multe dintre ele au și facut bani grei lansandu-și propriile marci. Jennifer Lopez - Al patrulea

Oricine își dorește sa-și gaseasca un parfum care sa-i defineasca personalitatea. Starurile s-au grabit sa-și exprime propria persoana printr-o mireasma, iar multe dintre ele au și facut bani grei lansandu-și propriile marci.

Jennifer Lopez – Al patrulea miros
J.Lo s-a batut pe piața parfumurilor cu rivala din muzica Britney Spears. Ambele dive și-au lansat în aceeași luna cate o noua mireasma. Dupa „Glow”, „Still” și „Miami Glow”, Jennifer a scos pe piața marca „Live Jennifer Lopez” care, dupa cum se lauda, e și favorita ei în budoarul personal.

Britney Spears – Fanteziile unei casnice
Britney Spears arata acum ca o casnica neglijata, dar parfumurile pe care le-a lansat și pe care le și folosește fac toți banii. Mai întai a fost „Curious”, apoi a urmat „Fantasy”.

Nicole Kidman – Cea mai scumpa
Vrea sau nu sa o imite pe Marilyn Monroe, e treaba ei. Nicole însa nu se sfiește sa spuna ca abia așteapta sa foloseasca Chanel 5. Ar fi și normal, atata vreme cat reclama pe care a facut-o acestui parfum este cea mai scumpa reclama filmata vreodata în lume.

Angelina Jolie – Alaturi de femei
Cand vine vorba de parfumuri, Angelina alege creațiile unor femei. Probabil știe ea de ce marca ei favorita este Carolina Herrera.

Întotdeauna Salma Hayek
„Nu vreau de obicei lucruri scumpe, deși îmi place calitatea”, spune Salma. Suna a reclama de supermarket. Dar ea alege și pentru viața de toate zilele doua parfumuri Avon, carora le și face reclama pe bani grei, „Always” și „Tomorrow”.

Liv Taylor – Pur și simplu, irezistibila
E mamica, sexy, cu viața și superfeminina. Îndeajuns cat Givenchy sa creeze special pentru ea un parfum cu infuzie de trandafiri, „Very Irresistible”, caruia actrița îi și face reclama.