Mișcarea Food Revolution (Jamie Oliver) ajunge și la București

Apropo.ro / 06.08.2012, 09:30
Mișcarea Food Revolution (Jamie Oliver) ajunge și la București
Mișcarea Food Revolution, inițiată de Jamie Oliver, ajunge și în România cu evenimentul "Micii bucătari", care va avea loc în Capitală, pe 18 august 2012.

Atelierul „Micii bucătari” este primul eveniment organizat de Food Revolution România împreună cu editura Curtea Veche și Librăria Bastilia. Evenimentul va avea loc pe 18 august, de la ora 10.30, la restaurantul frufru (Str. Batiștei, nr.1).

Atelierul se adresează copiilor cu vârste între 3 și 5 ani, care vor asculta o poveste antrenantă și vor învăța să prepare, inspirați de rețetele lui Jamie Oliver, un iaurt de bivoliță cu fructe de pădure și miere proaspăt scoasă din stup. Intrarea este liberă, iar numărul maxim de familii care pot participa la eveniment este limitat, tocmai de aceea participarea se face pe bază de rezervare.

Echipa Food Revolution România, recent desemnată să promoveze un stil de viață sănătos chiar de către Jamie Oliver, este coordonată de Daniela Mișcov, fondatoarea atelierului de povești și teatru interactiv Artelier D.

Citește mai multe detalii despre Mișcarea Food Revolution în România, pe Mediafax.ro