Mischa Barton, topless pentru un pictorial bizar

Apropo.ro / 11.10.2011, 13:11
Actrita Mischa Barton pare ca ar face orice pentru a primi atentie din partea presei, chiar daca asta ar presupune sa copieze imaginea altor vedete.

Inspirata de rochia din carne purtata de Lady Gaga la MTV Video Music Awards 2010, actrita Mischa Barton a renuntat la haine si a purtat ruj rosu pentru a intra in rolul unei „hiene” senzuale, in cadrul unei sedinte foto bizare, realizata de fotograful Tyler Shields.

Vedeta in varsta de 25 de ani apare in poze alaturi de o bucata imensa de carne cruda, pe care o foloseste fie ca hrana, fie ca accesoriu. Daca intr-o poza Mischa musca senzual din carne, in alta ea si acopera jumatate de fata cu aceasta.

Actrita a marturisit zambind ca a fost „oribil” sa lucreze cu Tyler Shields. „La inceput m-a stropit cu lapte, apoi m-a tavalit prin faina si m-a pus sa ma pocnesc peste fata cu o bucata de carne. A fost incredibil!”, a declarat Mischa Barton.

Tyler Shields a mai lucrat cu vedete, intre care Lindsay Lohan, Dianna Agron, Alex Pettyfer si Hayden Panettiere, faimos fiind pentru modul in care reuseste sa isi surprinda modelele in ipostaze socante si provocatoare. Pictorialul cu Mischa Barton va fi expus si intr-o galerie de arta din Londra, unde va fi descisa o expozitie in perioada 13 octombrie – 13 noiembrie.

Pentru actrita aceasta este o noua oportunitate de a se face remarcata, ceea ce i s-a intamplat rar de cand a parasit serialul „O.C.”, in 2006.

Ea este totusi implicata in cateva proiecte cinematografice cu bugete mici, urmand sa apara in horror-ul „The Sibling” si in „Bhopal: A Prayer for Rain” alaturi de Martin Sheen.

In luna august, paparazzi au surprins-o pe Mischa Barton sarutand-o pe Amy Winehouse, intr-un club din Londra.

Anul trecut, actrita si-a vandut vila din Beverly Hills, pentru 8.4 milioane de dolari.