Miss „Dans la Bară”, un spectacol controversat în America de Sud (Poze)

De: Gabriela Voicu / 28.11.2013, 12:30
Un concurs dedicat dansatorilor la bară a fost organizat în Buenos Aires, America de Sud, iar dansurile complexe au rivalizat cu acrobațiile de la Cirque du Soleil.

În unele țări dansul la bară este considerat vulgar, dar alte comunități îmbrățișează această formă artistică, organizând chiar competiții naționale pentru a desemna cel mai bun dansator.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Anul acesta, concursul dansatorilor la bară din America de Sud a fost organizat în Buenos Aires.

Peste 90 de concurenți au evoluat în fața juriului în cadrul celei de-a șasea ediții, iar întrecerea s-a desfășurat pe trei categorii, masculin, feminin și cupluri. 

Galerie foto

Câștigătoarea concursului este Alessandra Rancan (Brazilia), iar câștigătorul este Gregoris García (Venezuela). La categoria cupluri, brazilienii Ekaterina Malykhina și Tallyta Torres au fost desemnați câștigători.

Concursul a avut loc pe 23 și 25 noiembrie, iar dansurile au fost atât de complexe încât au rivalizat cu cele ale acrobaților de la Cirque du Soleil. 

Alessandra Rancan va participa la Campionatele Dansurilor la Bară, care vor avea loc pe 31 ianuarie și 2 februarie în Marea Britanie.