Miss Europe World 2015: Bianca Mihalache, reprezentanta României în concurs

De: Carmen Ulian / 18.02.2015, 11:00
Bianca Mihalache va reprezenta România în competiția de frumusețe internațională Miss Europe World 2015 din Beirut, Liban, care a debutat pe 10 februarie și se va încheia pe 3 martie.
În urma selecției naționale Miss Europe World Romania 2015, organizată la sfârșitul săptămânii trecute de ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Europe World în România, Bianca Mihalache a fost desemnată câștigătoare.
 
Bianca Mihalache este deja în Beirut, reprezentând România la Miss Europe World 2015, o competiție care se desfășoara în perioada 10 februarie – 3 martie.
 
 
Bianca Mihalache locuiește în București, are 19 ani, 1,74 metri înălțime, iar dimensiunile ei sunt 84-59-90. Ea este studentă în anul I la Academia de Studii Economice București – Facultatea de Business și Turism. În prezent, Bianca lucrează ca model, având la activ prezentări pentru designeri importanți din România. Bianca vorbește două limbi străine, engleza și spaniola, printre pasiunile sale regăsindu-se modellingul și călătoriile. Bianca iubește foarte mult animalele, având două pisici și doi câini și dorindu-și ca pe viitor să se poată implica activ în salvarea animalelor fără adăpost din România.
 
Bianca Mihalache va reprezenta România pe scena marii finale din Beirut, în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, purtând ținute semnate de designerii Raluca Martinescu și Cristiana Maria Purdescu.
 
 
Bianca va fi timp de un an imaginea Miss Europe World Romania, având sarcina de a se implica activ împreună cu agenția ExclusivEvent în cât mai multe campanii și acțiuni de caritate, dar și în numeroase programe și activități de promovare a turismului românesc.