“Miss fata de la ţară” ajunge în SUA!

Apropo.ro / 23.11.2011, 16:03
“Miss fata de la ţară” ajunge în SUA!
Formatul “Miss fata de la ţară” a fost preluat pe plan internaţional şi va fi produs de compania Time Warner din Statele Unite.

Formatul TV românesc „Miss fata de la ţară” este distribuit la nivel internaţional de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenţi distribuitori de formate de televiziune din SUA şi preşedintele companiei Small World IF.

„Sunt încântat să lucrez cu Media Factory şi Prima TV şi să prezint lumii întregi formatul Miss fata de la ţară. Din Franţa până în Ucraina, din Suedia până în SUA, feedback-ul a fost fantastic. Ironia face că, de-a lungul timpului, am adus foarte multe formate în România şi trebuia să fiu la Bucureşti cel puţin de trei ori pe an. De aceea, sunt mândru acum să reprezint România, Prima TV şi Media Factory”, mărturiseste Tim Crescenti.

Formatul „Miss fata de la ţară” a fost achiziţionat de compania Viasat Broadcasting pentru a fi difuzat în 11 ţări, printre care Suedia, Danemarca, Norvegia, Ungaria, Republica Ceha şi Ghana. Iar în acest moment, o versiune locala a emisiunii este în productie şi în Ucraina.

Finala „Miss fata de la ţară” va fi luni, 28 noiembrie, la Prima TV.