Miss International 2014 a fost câștigat de Valerie Hernandez din Puerto Rico

De: Carmen Ulian / 13.11.2014, 10:50
Miss International 2014 a fost căștigat de o studentă în vârstă de 21 de ani din Puerto Rico, Valerie Hernandez, care lucrează și ca model. Admiră și celelalte câștigătoare din concurs.

Valerie Hernandez, în vârstă de 21 de ani, este studentă și model în Carolina, Puerto Rico, și a reușit că câștige premiul cel mare de la cea de-a 54-a ediție a concursului, desfășurat la Hotelul Grand Prince Takanawa din Tokyo, Japonia.

Miss International

Valerie a primit coronița de la Bea Santiago din Filipine, câștigătoarea ediției de anul trecut. La primirea acesteia, Valerie a declarat că de-acum are o mare responsabilitate și că vrea să transmită lumii un mesaj de iubire, pace și unitate.

Alături de Valerie au mai câștigat Zuleika Suarez din Columbia, locul 1, Punika Kulsoontornurt din Thailanda, locul 2, Victoria Tooby din UK, pe locul al 3-lea, și Milla Romppanen din Finlanda, pe locul 4.

Zuleika Suarez

Zuleika Suarez din Columbia, locul 1

Punika Kulsoontornurt din Thailanda

Punika Kulsoontornurt din Thailanda

Victoria Tooby din UK

Victoria Tooby din UK

Milla Romppanen din Finlanda

Milla Romppanen din Finlanda

Zuleika Suarez a mai câștigat și Miss Prietenie și Miss Cea mai bine îmbrăcată. Miss Perfect Body a fost titlul câștigat de reprezentanta Franței Aurianne Sinacola.

Aurianne Sinacola

Aurianne Sinacola – Miss Perfect Body

Pe pagina ei de Facebook, Valerie Hernandez scrie că a făcut balet clasic la Școala de Arte Frumoase din Carolina.

La Miss International 2014 au participat 73 de concurente din toată lumea, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani.