Miss România, despre cum şi-a întâlnit jumătatea:”Mi se părea un bărbat urât, arogant şi care vorbea mult”

De: Cristiana Trifu / 29.03.2018, 10:55
Miss România, despre cum şi-a întâlnit jumătatea:”Mi se părea un bărbat urât, arogant şi care vorbea mult”
Raluca a fost model naţional şi internaţional, dar şi câştigătoarea titlului ”Miss România” , în 2005.

Ea trăieşte în prezent o frumoasă poveste de iubire despre care va vorbi, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Raluca povesteşte că pe Jorg Riommi, cel care  avea să-i devină soţ, l-a cunoscut în timp ce filma o reclamă la iaurt, el fiind director de creaţie.  Primul lucru pe care l-a gândit când l-a văzut a fost că este  „un bărbat urât, arogant şi care vorbea mult”. Purta ochelari şi avea o căciulă imensă pe cap, spune ea.
Cei doi s-au cunoscut pe aeroport, de unde urmau să plece la Lisabona, unde aveau filmarea.  În momentul în care Jorg şi-a dat jos ochelarii şi şi-a pus lentilele de contact, Raluca a început să îl vadă cu alţi ochi. La filmare, în Lisabona  au schimbat zâmbete şi priviri. Regizorul îi spunea să fie senzuală şi să se gândească la prietenul ei, iar ea s-a surprins că se gândea la Jorg.
În ultima seară de filmare s-a rănit la mână încercând să spargă nişte nuci şi a rămas cu două semne mici pe mână. Jorg a glumit şi a zis că în două săptămâni vor fi împreună şi că punctele astea două îi unesc, drept pentru care ar trebui să şi le tatueze. Peste o vreme chiar aveau să îşi facă amândoi acele 2 punctulete tatuaj.

Deşi amândoi erau implicaţi într-o relaţie în acel moment, nu au ezitat să danseze împreună şi să se sărute în timpul petrecerii organizate în ultima seară de filmări, după care fiecare s-a întors la viaţa lui.

La scurt timp, Jorg a invitat-o la o cină, alături de echipa cu care lucraseră la Lisabona şi, de atunci, au rămas împreună. După o scurtă perioadă s-au mutat la Frankfurt, iar povestea lor de-abia atunci urma să devină una desprinsă parcă dintr-un scenariu de film. Raluca şi Jorg au acum un copil, iar ea este însărcinată cu cel de-al doilea.
Despre cum a decurs viaţa lor după ce s-au mutat la Frankfurt, dar şi despre povestea incredibilă pe care o trăiesc în acest moment, Raluca şi Jorg vorbesc, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.
 

Tags: