Miss Ugo Models 2008

Apropo.ro / 07.04.2008, 15:50
Sambata, 29 martie 2008, orele 19.00 la Hotel Aro Palace Brasov a avut loc spectacolul-concurs Miss Ugo Models 2008, editia I.

Sambata, 29 martie 2008, orele 19.00 la Hotel Aro Palace Brasov a avut loc spectacolul-concurs Miss Ugo Models 2008, editia I.

Cu ocazia Miss Ugo Models 2008 s-a organizat in aceeasi seara la barul Hotelului ARO PALACE un After Party all inclusive pentru toti invitatii cu New Effect (finalisti Eurovision Romania 2008) si cu Dj White .

Concursul Miss Ugo Models 2008 a fost organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Brasov, Land Rover si Jaguar prin Casa Auto, Modarom, Londa Professional, Pensiunea Italiana, Benton, Red Carpet, Shots Studio, Atlanta House (dl.Ori Zinger) si dl.Paul Cioaca.

Presedintele juriului a fost Franco Battaglia, Presedintele uneia dintre cele mai cunoscute agentii de modele din lume – New Faces si cel care i-a calauzit pasii Monicai Columbeanu in lumea modelling-ului din Italia.. Din juriu au mai facut parte Vanessa de Freitas (19 ani, Amazonia) – Miss Brazilia 2006, Gianstefano Balella – Presedinte Beneton (pres. Bazzocchi Holding – fondata in 1918), Carmen Okabe – Director al publicatiilor de estetica profesionala Les Nouvelles Esthetiques si a celei mai importante reviste de coafura din lume Salon International, apoi artsitul fotograf Dan Comaniciu (Shot’s Studio) si juristul Roberto Ferrario.

Caravana Miss Ugo Models 2008 pentru preselectia concursului a trecut prin Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau si Galati.

Titlul de Miss Ugo Models a fost castigat de Anda Mocanu (18 ani). In cadrul concursului s-au mai acordat 4 premii speciale: Miss Popularitate (Alexandra Neagu 19 ani), Miss Fotogenie (Corina Dinu, 18 ani), Miss Best Body (Andreea Rotaru, 21 ani) si Miss Benton (Mihaela Tiplea, 21 ani) .

Concurentele au prezentat colectia de bijuterii cu cristale Swarovsky din Israel si SUA adusa in Romania si prezentata la Brasov in premiera de Lidia Krasting. Aceste bijuterii sunt purtate de staruri din lumea muzicii si de vedetele de cinema pe covorul rosu la marile festivaluri de film din lume si la Gala Premiilor OSCAR. Vanessa Williams si Penelope Cruz sunt doar doua dintre ele.

In cadrul show-ului s-au mai prezentat costume de baie, tinute casual, si colectia Mistik Collection Modarom ce cuprinde rochii de seara.

Make-up-ul fetelor a fost asigurat de trei make-up artisti faimosi – Constanza Giacomini (Connie G) si Fabio Cicerale (Grupul de agentii ale lui Franco Battaglia din Milano), respectiv Fiorini Giorgio (grupul de agentii Benton).

Cei prezenti la eveniment au fost incantati de cateva recitaluri de exceptie sustinute de reprezentanti ai Scolii Populare de Arta din Brasov.

Aura Anghel, vechi si constant colaborator al Agentiilor lui Franco Battaglia si producatorul evenimentului a declarat ca „Editia 2008 a Miss Ugo Models 2008 nu va prezenta un clasic concurs de frumusete, ci va fi un eveniment unic din toate punctele de vedere. Va fi o extraordinara experienta culturala si sociala! Va fi un fashion-show in adevaratul sens al cuvantului, iar castigatoarea va avea sansa ca pe langa premiul oferit, sa beneficieze de un contract la una din cele opt agenții de modelling ale lui Franco Battaglia”.