Miss Ventura revine via Malta

Apropo.ro / 14.08.2012, 11:49
Miss Ventura revine via Malta
De la fetiţa cu codiţe din Andre, Andreea Antonescu a evoluat într-o femeie matură, împlinită şi care ştie foarte bine ce vrea.

Andreea AntonescuDupă o pauză în activiatea muzicală, impusă de venirea pe lume a primului său copil, Andreea revine pe scena musicală românească sub titulatura de AndrEAa Miss Ventura, cu o melodie fresh şi un videoclip filmat în Malta.

– Ce ţi-a lipsit cel mai mult în această pauză pe care ai luat-o de la cântat?
Pauză propriu-zisă de la cântat nu am avut pentru că am stat mai tot timpul în studio sau la canto la Compania de artişti a Danei Dorian. Cel mai mult, totuşi, am simţit lipsa scenei, a publicului! Energia pe care mi-o transmite mereu publicul îmi dă putere să trec peste orice.

Andreea Antonescu– Pe ce criterii ai decis că acum este momentul cel mai potrivit să revii în muzică?
Nu a existat un criteriu pentru a găsi momentul potrivit! Acum au fost gata piesele pe care ni le-am dorit!

– Eşti una din veteranele muzicii româneşti. Cum ţi se pare scena musicală acum, faţă de cum era la începutul carierei tale?
Cred că au evoluat mult lucrurile în ce priveşte muzica românească atât timp cât piesele noastre au reuşit să cucerească topurile din lume, lucru care mă bucură enorm, dar recunosc…de fiecare dată când cant în concerte melodii din Andre, publicul reacţionează frenetic, ceea ce mă impresionează până la lacrimi!

– Crezi că ai mai putea avea succes acum cu melodii asemănatoare celor cu care te-ai lansat?
Da, reorchestrate 2012! Ne-am gândit să lucrăm la acest proiect şi cred că ar entuziasma toate generaţiile de public.

– Cine îţi scrie muzica acum?
„My love”, cel mai recent single al meu a fost compus de Dl Problemă, dar lucrez cu mulţi alţi producători – vă pregătesc câteva surprize pe care le veţi asculta cât de curand.

– Care este stilul muzical care te defineşte în acest moment al vieţii tale?
Cel pe care îl promovez acum. Este muzica pe care o ascult cu preponderenţă şi care îmi place foarte mult. Iţi dă o stare pozitivă şi sunt convinsă că acelaşi lucru îl transmite şi către cei ce o ascultă.

– Şi în general cam ce muzică asculţi?
Imi plac toate genurile de muzică! Cred că am de învăţat atât de la Celine Dion cât şi de la Madonna! Ascult foarte multă muzică. Nu aş putea trăi fără ea.

-Povesteşte-ne cum a fost la filmările primului tău videoclip de la revenire?
Extraordinar! Plajă, soare, palmieri… exact pe gustul meu! Regizor a fost Alex Ceauşu, un perfecţionist ca şi mine. Am filmat două zile şi jumătate, pe care nici măcar nu le-am considerat zile de muncă. A fost foarte tare! Imi era dor de aşa ceva! Petrecerea pe care o puteţi vedea în videoclip este o fiesta veribilă care se desfăşura pe străzile oraşului, cu artificii, costume şi multe multe zâmbete.

– De ce ai ales tocmai Malta pentru a-l filma? Ai combinat filmările cu vacanţa?
Am fost pentru prima dată în Malta la lansarea piesei „When we danced” cântată împreună cu Fabrizio! A fost dragoste la prima vedere (mă refer la insulă!). Mi-am promis că mă voi întoarce cu mare drag şi aşa a şi fost. Am primit foarte încântată invitaţia celor de la Malta Travel împreună cu Ministerul Turismului Maltez, şi alături de echipa mea, am decis să filmăm acolo videoclipul. Rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor!

Andreea Antonescu– Cum te simţi în rolul de mamă?
Foarte bine!

Andra Iliaş