Miss World 2008 e o femeie frumoasa si singura! (poze)

Apropo.ro / 21.12.2008, 09:00
Intrebata despre viata personala, Ksenia Sukhinova a declarat ca nu este indragostita, inca.

Ksenia Sukhinova, Miss World 2008, a dedicat victoria obtinuta la concursul de frumusete, tarii ei, Rusia.

„Sunt foarte fericita ca am adus coroana in Rusia, sunt mandra ca am castigat si de aceea dedic succesul meu intregii tari si fiecarui cetatean al ei….si bunicii mele”, a spus aceasta.

Cea mai frumoasa fata din lume a spus despre competitie ca a fost foarte serioasa si ca prin participarea ei la acest concurs spera sa imbunatateasca imaginea tarii ei in lume, si sa arate ca o fata venita din Rusia poate sa intruchipeze bunatatea, frumusetea si bucuria.

Ksenia a fost impresionata de Africa de Sud, locul unde s-a desfasurat competitia: „Este o tara minunata, cu o cultura si traditie foarte interesata. Imi pare bine ca am fost acolo si mi-ar placea sa revin. A fost foarte distractiv, am vazut rinoceri si girafe”.

„Chiar daca am castigat si sunt Miss World, planurile mele raman neschimbate. Vreau sa termin facultatea si sa imi iau toate examenele”, a mai spus aceasta.

Intrebata despre viata personala aceasta a declarat ca nu este indragostita, inca.

„Toata lumea vrea sa stie ce voi face cu banii castigati la concurs. Pot sa spun ca nu i-am primit inca, asa ca nu stiu ce voi face cu ei”, a mai spus Ksenia.

In timpul conferintei de presa, aceasta a mai vorbit despre animalul ei preferat, o pisica pe nume Shustrik, filmul preferat, „Moscova nu crede in lacrimi„, si despre cartea favorita, „Master and Margarita” de Mikhail Bulgakov.

Cand vine vorba de muzica aceasta ii prefera pe Sting, Madonna si Justin Timberlake.

NU RATA GALERIA FOTO!

 Ksenia Sukhinova, Miss World 2008