Miss World 2014: România va fi reprezentată de Bianca Fanu, studentă la medicină

De: Carmen Ulian / 23.10.2014, 12:00
Studenta la Medicină Bianca Fanu va reprezenta România în competiția Miss World 2014, eveniment ce va avea loc la Londra între 19 noiembrie și 15 decembrie 2014.

Bianca Fanu, o tânără în vârstă de 25 de ani din Timișoara, va reprezenta România la Miss World 2014, cea mai importantă competiție internațională de frumusețe din lume.

bia

Bianca Fanu a câștigat titlul Miss World România 2014 la sfârșitul săptămânii trecute, competiția fiind organizată într-un club din Capitală, de agenția ExclusivEvent, care deține licența Miss World în România.

De când eram mică, am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câștiga titlul Miss World România 2014 și șansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante și prestigioase competiții de frumusețe din lume vor face categoric ca această experiență să fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experiență din viata mea. Voi face tot ce îmi stă în putere să promovez în fața întregului mapamond turismul, cultura și tradițiile României„, a declarat Bianca Fanu, Miss World România 2014.

bia

Bianca are 25 de ani, 1,70 metri înălțime, dimensiuni 86-60-90 centimetri și este născută în Timișoara. Este studentă în anul al cincilea la Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Bianca a făcut în trecut trei ani de balet, iar în prezent practică yoga, pilates, aerobic și înot. Are patru câini adoptați și își dorește să înființeze un adăpost pentru câinii abandonați din Timișoara.

bia

Bianca Fanu este a 19-a reprezentantă a României în istoria competiției Miss World, alături de Nicoleta Luciu, care a reprezentat România în anul 1999, și Ioana Valentina Boitor, câștigătoare a locului al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.