Miss World își da în judecata chirurgul plastic

Apropo.ro / 24.06.2005, 10:37
Miss World își da în judecata chirurgul plastic
Deținatoarea actuala a titlului Miss World, Julia Mantillaher din Peru, își da în judecata chirurgul plastician, care susține ca i-a facut mai multe operații estetice decât recunoaște ea, transmite Sky News. Chirurgul Cesar Morillas spune ca i-a operat Juliei, în


Deținatoarea actuala a titlului Miss World, Julia Mantillaher din Peru, își da în judecata chirurgul plastician, care susține ca i-a facut mai multe operații estetice decât recunoaște ea, transmite Sky News.

Chirurgul Cesar Morillas spune ca i-a operat Juliei, în vârsta de 20 de ani, urechile, barbia, sprâncenele și buzele.

Mantillaher, care a câștigat concursul desfașurat în China în luna decembrie a anului trecut, s-a operat în februarie. Ea a recunoscut ca și-a modificat nasul și sânii, dar a negat alte operații.

„El spune ca mi-a transformat corpul complet, ca a îndepartat grasimi, etc. Vorbește despre lucruri pe care nu le-a facut, iar asta încalca etica profesionala”, spune Miss World. „Spune ca sunt cea mai mare realizare a lui. Cu alte cuvinte, sunt aici datorita modificarilor pe care le-ar fi facut el”, a mai spus Julia Mantillaher.

Morillas, unul dintre cei mai buni chirurgi plastici din Peru, a facut aceste declarații în mai multe interviuri acordate presei.

Mediafax