Missy Peregrym, din “Ofiţeri începători”, îşi face singură cascadoriile

De: Mioara Tronaru / 15.12.2011, 11:11
Missy Peregrym, din “Ofiţeri începători”, îşi face singură cascadoriile
Missy Peregrym, protagonista serialului “Ofiţeri începători”, ne-a dat câteva amănunte în exclusivitate despre rolul său.

Şi-a început cariera la 18 ani, cu prezentări de modă, de unde a fost „culeasă” pentru reclame de mărci renumite, iar de aici până la Hollywood nu a mai fost decât un pas. A început cu „Dark Angel” (2000), iar acum s-a „înrolat” în brigada „ofiţerilor începători”.


– Ai experienţă în ceea ce priveşte munca de poliţist?

Nu. Nu ştiam nimic despre munca de poliţist. Ceea ce m-a ajutat a fost că eu sunt recrut, aşadar nu trebuia să ştiu totul. Mulţumesc lui Dumnezeu. Ştii, cred că nu ar fi la fel de interesant, nu mi-aş dori să interpretez un personaj care ştie totul şi ştie ce să facă. Este mult mai interesant să interpretezi un personaj care este vulnerabil şi încearcă să fie puternic. Dă mai bine la televizor. Acestea fiind spuse, mi-ar plăcea să mă descurc mai bine cu încătuşarea oamenilor!

– Îţi place să te vezi la televizor pe tine însăţi?

Nu!!! Mi se pare că arăt ciudat. Cu toate astea, pot spune că „Rookie Blue” este singurul serial pe care am fost nerăbdătoare să-l văd datorită interpretării celorlalţi actori. Am râs cu poftă şi am plâns cu poftă. Cred că s-au descurcat. A fost prima dată când am urmărit cu pasiune un serial în care am apărut şi eu, ceea ce este minunat.

– Sunt încântaţi producătorii de săritul tău cu paraşuta?

Da, sunt. În acelaşi timp, sunt îngrijoraţi de faptul că nu vreau să-i las pe cascadori să „joace” în locul meu. Prefer să-mi fac cascadoriile singură şi am grijă să nu mă rănesc. De obicei mă lasă să le fac, dar în primul episod al sezonului doi m-am accidentat serios. Nu sunt Jackie Chan, dar îmi place să fac cascadorii.

– Ce îţi doreşti pentru cariera ta?
Sunt fericită unde sunt acum. Văd oameni care sacrifică lucruri crezând că vor deveni celebri. Dar poţi să te pierzi pe tine şi îţi pierzi viaţa privată. Prefer să-mi fac meseria pe care o iubesc şi de care sunt mândră.

– Ce rol îţi doreşti să interpretezi?
Nu am idee. Sunt mulţumită de mine acum. Vreau doar ca munca mea să inspire şi să conteze. Chiar dacă va conta doar pentru mine chiar şi atunci va fi minunat.
Adaptare de Mioara Tronaru

Ofiţeri începători se difuzează luni, la Diva Universal