Mister elucidat: Actrita Natalie Wood a murit accidental

Apropo.ro / 11.01.2012, 16:00
Mister elucidat: Actrita Natalie Wood a murit accidental
In urma redeschiderii anchetei in cazul actritei Natalie Wood, politia din Los Angeles nu a gasit dovezi care sa sustina ipoteza uciderii actritei.

Politia din Los Angeles a redeschis ancheta asupra mortii actritei Natalie Wood, in timpul unei croaziere pe mare – deces calificat atunci drept accident.

Acest demers se sprijinea pe noi informatii, furnizate in special de capitanul iahtului la bordul caruia actrita, in varsta de 43 de ani, se imbarcase cu cel de-al doilea ei sot, Robert Wagner, si bunul lor prieten, actorul Christopher Walken.

Interogatoriile si anchetele din ultimele saptamani nu au condus la gasirea niciunei dovezi care sa indice comiterea unei crime.

„Ramane o moarte accidentala. Nimic nu a fost descoperit care sa ne permita sa repunem astazi aceasta chestiune in discutie”, a spus McSweeney.

Natalie Wood

Natalie Wood si Robert Wagner, au decis sa isi petreaca weeekend-ul de dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving) la bordul iahtului lor de agrement „Splendour”, in compania unui invitat, actorul Christopher Walken, potrivit anchetei originale.

Ei au mancat intr-un restaurant de pe chei, inainte de a urca la bordul iahtului pentru a ciocni un pahar, in momentul in care o disputa violenta a izbucnit intre Robert Wagner si Christopher Walken.

Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, indreptandu-se spre cabina principala, dar, cand Richard Wagner a intrat in cabina, actrita nu era acolo. Ea urca din nou pe punte, pentru a lansa la apa o barca pneumatica. Actrita a fost gasita ulterior inecata.