Misterele Aurorei Teagarden, un nou serial marca DIVA

Apropo.ro / 31.05.2019, 11:57
Misterele Aurorei Teagarden, un nou serial marca DIVA
Aurora Teagarden este o bibliotecară cu o minte ascuţită, care face parte din clubul detectivilor amatori şi vine în premieră la DIVA cu 5 filme din seria Misterele Aurorei Teagarden (Aurora Teagarden Mystery), programate în fiecare duminică, din 2 iunie, ora 16:00.

Pe 2 iunie, duminica, de la ora 16:00, publicul are ocazia să exploreze Misterele Aurorei Teagarden: Enigma craniului (A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery). Povestea o prezintă pe Aurora Teagarden, o bibliotecară pasionată de cercetarea crimelor şi cunoscută în micul oraş ca detectiv strălucit. Când prietena ei, Jane, moare în mod subit, Aurora află că a primit moştenire toate posesiunile acesteia, dar şi o crimă de investigat. Tot ce îi rămâne de făcut este să conecteze indiciile: un craniu, un schelet lipsă şi un grup de vecini suspicioşi.

Data de 9 iunie, ora 16.00 aduce un nou film al seriei Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery). În acest film Aurora află că un membru al clubului detectivilor amatori a fost ucis într-o manieră despre care clubul lor urma să discute. Atunci când încă o crimă urmează acelaşi tipar, Aurora decide să găsească persoana din spatele acestui joc periculos.

Dacă sunteţi interesaţi de imobiliare, Misterele Aurorei Teagarden: Trei dormitoare şi un cadavru (Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery) vă vor oferi o nouă perspectivă asupra pieţei pe 16 iunie, de la 16:00. Încercând să o ajute pe mama ei, Aida, în prezentarea unei proprietăţi scoase la vânzare prin agenţia pe care o conduce, Aurora descoperă că se află într-o situaţie dificilă. În prima casă pe care o vizitează găseşte un cadavru şi nici a doua casă prezentată nu pare lipsită de surprize. Toate indiciile sugerează că un criminal este prezent în oraşul lor.

Pe 23 iunie, de la 16:00, publicul este invitat în Misterele Aurorei Teagarden: Casa familiei Julius (The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery.) Aurora se pregăteşte să se mute în casa ei de vis, dar descoperă că familia care trăia acolo, în urmă cu 4 ani, a dispărut misterios, fără urmă. Acest aspect trezeşte interesul clubului de detectivi amatori, care încep să investigheze un nou caz.

Pe 30 iunie avem parte de Misterele Aurorei Teagarden: O aventură ilicită (Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery). Bibiotecara şi detectivul Aurora Roe Teagarden nu l-a plăcut niciodată pe detectivul Jack Burns. Dar nici nu şi-a dorit vreodată să îl vadă mort, dar când descoperă ce i s-a întâmplat nu se poate abţine să nu se alăture anchetei.
Oraşul Lawrenceton, din Georgia are o gamă largă de crime ce aşteaptă să fie investigate, iar Aurora Roe Teagarden este gata să intervină, în fiecare duminică a lunii iunie, de la 16:00, în premieră la DIVA.

Tags: