Mitch Winehouse va scrie o carte despre viata lui Amy

Apropo.ro / 11.10.2011, 15:30
Mitch Winehouse va scrie o carte despre viata lui Amy
Mitch Winehouse vrea sa scrie o carte despre fiica lui, Amy Winehouse, pe care o va intitula "Amy, My Daughter". Cartea va fi lansata in vara lui 2012.

Mitch Winehouse, tatal cantaretei Amy, decedata pe 23 iulie 2011, vrea sa scrie o carte despre viata acesteia, pe de-o parte si din dorinta de a trece mai usor peste moartea fiicei sale, dar si pentru a spune cine a fost cu adevarat Amy Winehouse.

Fostul sofer de taxi, devenit la randul lui muzician, a incheiat un contract cu editura HarperCollins pentru a scrie un volum de memorii cu titlul „Amy, My Daugter” („Amy, fiica mea”).

Tony Bennett & Amy Winehouse – Body And Soul de pe tare.ro

„Simt ca am nevoie sa scriu aceasta carte, sa spun adevarata poveste a lui Amy si sa ma ajut sa trec peste moartea ei”, a spus Mitch Winehouse.

Toate incasarile din vanzarea cartii, care urmeaza sa fie lansata in vara lui 2012, vor fi directionate catre Fundatia Amy Winehouse, inaugurata pe 14 septembrie, cand cantareata ar fi implinit 28 de ani.

Tatal artistei a mai spus ca vrea sa stranga cat mai multi bani pentru fundatie, destinata sa ajute tinerii care se confrunta cu probleme de sanatate si dependenta.

Citeste mai multe detalii despre cartea „Amy, My Daughter”, pe Mediafax