Mitea, în lacrimi! Andreea Tonciu l-a părăsit pentru un alt bărbat (Poze)

Apropo.ro / 22.02.2013, 13:30
Nicolae Mitea își varsă amarul prin emisiuni. Plânge și suspină după cea care i-ar fi putut fi soție, Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a decis, a mia oară, că nu-l mai vrea pe Nicolae Mitea în viața ei. A pus capăt unei relații ce a durat mai mulți ani, timp în care s-au tot despărțit și împăcat. Parcă nici lumea nu-i mai crede când mai spun ceva despre relația lor.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

După modelul Andreea Marin – Ștefan Bănică, Andreea Tonciu a dat marea veste prin intermediul Facebook-ului.

Scriu acest mesaj pentru voi, oamenii care mă iubiți și probabil acum nu întelegeți ce se întâmplă… Ei bine…vă datorez o explicație… Relația dintre mine și Niky s-a răcit de foarte mult timp și el știe lucrul ăsta! Să ies cu cineva este singurul lucru pe care pot să îl fac să fiu sigură că nu o să mă mai întorc la el! Niky este un băiat minunat pe care l-am iubit enorm, dar vine un moment în viață când întoarcem pagina și e timpul să mergem mai departe! El are dreptul să își găsească pe cineva, poate mai bun decât mine și să iîși refacă viața! Îi mulțumesc pentru toate clipele frumoase și toată iubirea pe care mi-a oferit-o cât timp a fost langă mine, dar nu avea rost să ne mai mințim singuri în privința unei iubiri de mult pierdute!„, a scris Tonciu.

Andreea Tonciu si Andrei Neacsu

Andreea Tonciu și Andrei Neacșu

Andreea Tonciu are de-acum o nouă relație. Este vorba de Andrei Neacșu, presupusul fost iubit al Andei Adam. Andrei Neacșu este fiul viceprimarului comunei Tunari și practică kick-boxing la clubul lui Ciprian Sora.

Invitat la AcasăTV, Mitea, printre lacrimi, și-a exprimat surprinderea la aflarea veștii că Andreea îl părăsește.

Nicolae MItea

Am încercat să fac ceea ce e bine pentru noi. Am crezut că Andreea este femeia lângă care voi sta tot restul vieții. Lumea crede că este o înscenare, deoarece de foarte multe ori ne-am certat și ne-am împăcat. Mi-am dorit de la Andreea o familie de viitor și am vrut să fie nevasta mea, am vrut un copil de la ea. Dacă nu-mi doream, nu mai stăteam patru ani alături de ea, nu mai puneam atâta suflet„, a spus fotbalistul.

Nicolae MItea

Din păcate, de fiecare dată când ne certam, ea pleca și mă lăsa singur în casă. Am încercat să fac tot ca să ne fie nouă bine. Am văzut când mama Andreei a spus că nu m-a dorit niciodată de ginere și ca nu o sa formăm niciodată o familie„, a mai spus Nicolae Mitea, afectat de această despărțire.